Skillnaden mellan ACH Debit och ACH CreditACH Debit vs ACH Credit

ACH eller automatisk Clearing House är en process för att överföra pengar från ett konto till ett annat. Med introduktionen av ACH, har processen med överföring av pengar förenklats.

ACH kredit och ACH debet är metoder för transaktions pengar i automatiska Clearing House process. Enkelt uttryckt, ACH kredit innebär sätta in pengar på ett konto och ACH debet innebär att ta ut pengar från ett konto.

Både den automatiska Clearing House debet och automatisk Clearing House kredit i stor utsträckning används av företag och konsumenter. Även om det finns en viss avgift för ACH kredit alternativ, bör man behöva betala någon avgift för ACH debettransaktioner.

I Automatic Clearing House debet är bankerna avdelning godkända för transaktioner fond. Å andra sidan är det bara de finansiella institutionerna godkända för transaktioner av medel i Automatic Clearing House kredit.

Den automatiska Clearing House kredittransaktion innebär betalningar till leverantörer eller entreprenörer eller direkt insättning lönebetalningar. ACH debet transaktion innebär betalningar på försäkringspremier, räkningar och lån.När man väljer ACH kredit och ACH debet, har en många fördelar. När du går för automatisk Clearing House kredit, har en fördel av att eliminera leverans av kontroller medel deponeras automatiskt, vilket minimerar säkerheten för kontroll, vilket eliminerar kontroller av anställda på en annan plats och minska tidsförlust anställda för bankverksamheten. I Automatic Clearing House debet, kan man ha medel på ett planerat datum, eliminera manuell hantering av betalningar, eliminera felaktiga kontroller och minska misskötsel av fordringar.

När du registrerar för betalningsalternativ, kan man antingen välja ACH kredit eller ACH debet. Man har också möjlighet att ändra alternativen.

Sammanfattning

1. Automatisk Clearing House kredit innebär sätta in pengar på ett konto och automatisk Clearing House debet innebär att ta ut pengar från ett konto.
2. Även om det finns en viss avgift för ACH kredit alternativ, bör man behöva betala någon avgift för ACH debettransaktioner.
3. I Automatisk Clearing House debet är bankerna avdelning godkända för transaktioner fond. Å andra sidan är det bara de finansiella institutionerna godkända för transaktioner av medel i Automatic Clearing House kredit.
4. När du går för automatisk Clearing House kredit, har en fördel av att eliminera leverans av kontroller medel deponeras automatiskt, vilket minimerar säkerheten för kontroll, vilket eliminerar kontroller av anställda på en annan plats och minska tidsförlust anställda för bankverksamheten.