Skillnaden mellan homosexuella och heterosexuellaHomosexuella vs heterosexuella

Traditionella samhällsvetare historiskt erkänner endast två könen C manliga och kvinnliga. Komplexiteten i det mänskliga sinnet tillsammans med den ständigt vätske natur ett 's sexualitet, ändå har lett till uppkomsten av olika kön i samhället.

Observera att kön skiljer sig från kön. Sex hänvisar till kromosomala makeup av människor. XX klassificeras som kvinnor medan XY är män. Det finns, naturligtvis, avvikelser som kan ha gett XXY eller XXX, men dessa är endast undantag från regeln.

Å andra sidan hänvisar kön till sexuell läggning av individer med avseende på deras preferenser och influenser till följd av samhället och deras omgivning. Samhällsvetare och antropologer både är fortfarande svårt att ange exakta antalet könen. Fram till nu, kan specialister och experter inte kompromissa i frågan.

Då igen, det finns olika sexuell läggning är kända för de flesta människor som är bisexuella, heterosexuella och homosexuella. De flesta människor är ofta förvirrad av skillnaderna mellan dessa tre kategorier, särskilt homosexualitet och heterosexualitet.

Heterosexuella är individer som anses av samhället som 'rakt'. De följer normen fastställts av samhället för människor som håller sig till deras biologiska kön. Således är en heterosexuell känt att lockas till det motsatta könet.
Å andra sidan, homosexuella är de som lockas till personer av samma kön eller kön. De är ofta kallas homofile och lesbiska även om dessa villkor kan vara både diskriminerande och nedsättande för människor med dessa sexuell läggning.

En hel del debatt har handlat om skillnaden mellan heterosexuella och homosexuella. De som är benägna på den konservativa sidan av frågan vill påpeka att en homosexuell kan sägas vara homosexuell när de har känt en dragning till någon med samma kön eller kön. Känslan av attraktion i sig är tillräckligt för att kategoriseras homosexuell.På andra sidan av frågan, har ett antal samhällsvetare hävdat att en attraktion mellan personer med samma kön är naturligt, särskilt för kvinnor. De har vidare förklarat att sexualitet är flytande och ständigt 'flytta' alltså, är det oundvikligt för individer att känna en attraktion eller känsla av beundran mot människor i deras samma kön eller kön.

Dessa experter betonade då möjligheten att man bara kan kallas homosexuella när de har etablerat en intim relation med individer av samma kön läggning eller kön önskemål. Enkelt uttryckt, en man eller en kvinna kan fortfarande anses vara heterosexuella trots deras attraktion till människor med samma sexuella läggning som deras. Mot denna bakgrund är en homosexuell man som kan hålla ett förhållande eller ha sex med människor i deras kön.

Dessa argument är naturligtvis oförenlig som stöd lokaler för båda parter 'försvar är lika starka och slående. Forskare som studerar skillnaderna på hypotalamus aktivitet homosexuella och heterosexuella, ändå kan bidra till att komma fram till en fast slutsats.
Biologer faktiskt tittat på Interstitial Kärnor av främre hypothalamus (INAH) av homosexuella och heterosexuella. Traditionella hypoteser forskarna centrum på tron ​​att män som föredrar kvinnor som partner har INAH två eller tre större än de män som föredrar att vara med män. I huvudsak, heterosexuella har en annan struktur av hjärnan än det från homosexuella.

Efter några år av forskning, LeVay, en känd biolog, har kommit fram till den slutsatsen att INAH 3 av heterosexuella är två till tre gånger större än de homofile. Homosexuella män och kvinnor, i själva verket har samma storlek INAH 3 som kan vara en bra förklaring på varför homosexuella män beter sig som kvinnor, även utan att utsättas för påverkan av samhället.
Sammanfattning:

1. Homosexualitet och heterosexualitet är både sexuell läggning och kön preferenser.
2. homosexuella lockas till individer av samma kön eller kön; heterosexuella lockas till det motsatta könet