Skillnaden mellan Joker och RiddlerJoker vs Riddler

Jokern och Riddler är två välkända seriefigurer samt fiender humorbokhjälte Batman. Dessa två super villians dök upp i serietidning, Batman, som publiceras av DC Comics.

Mellan de två skurkar är Riddler den med en verklig eller identifieras namn. Hans riktiga namn är Gåtan (eller Nygma). Det är ett tecken bakgrund på Riddler härrör från hans barndom till hans liv av brott. Samtidigt 'är namn och bakgrund fortfarande ett mysterium. Han har dock fått många monikers som' Joker clownen Prince of Chaos eller brott ',' The Harlequin of Hate 'och' Ace of Knaves. '

När det gäller utseende, visas Joker som en clown med grönt hår, vit hud, röd mun, lila outfit, utan mask. Riddler dock sport en mask och väljer en grön ensemble med ett frågetecken motiv. Han bär även ett frågetecken som en guld personal.

Som skurkar, är Gåtan icke-våldsam och använder pussel, gåtor och ledtrådar. Han är en extremt intelligent skurk och oftast utmanar andra människor 's intellekt. Han använder ofta sina fiender som brickor i spelet. Den Riddler fungerar oftast av sig själv eller med ett begränsat antal hantlangare. Han har ett över compulsive disorder, och hans fetisch är att vara förbryllad av sina fiender eller bönder. hans dödar alltid planerat. han beskrivs som en narcissist med ett stort ego. Även med sin karaktär, fruktar han död.

I total kontrast, är Jokern en psykopatisk mördare. Denna skurk använder någon form av våld och har tvånget att döda utan nåd. Han har inte heller någon rädsla. Han förstör ofta med människor 'huvuden. Hans fetisch är sadomasochism, och hans handlingar är ofta riktas mot Batman. Han har ett par hantlangare i sin brottsliga verksamhet.
När det gäller att hantera Batman, Joker utmanar ofta Batman 'karaktär och moral medan Riddler testar hjälten' s intellekt.En annan skillnad mellan de två är att Jokern är både kapabel av fysisk och psykisk smärta medan Riddler deltar ofta i den cerebrala typ av tändstickor. Riddler använder kvickhet och intelligens medan Joker använder ett sortiment av vapen som en blomma slag som sprutar ämnen, en pistol, en högspännings handen summer, och hans varumärke Joker gift.
Jokern delar också en unik relation med Batman ha utsatt en del av Batman 's bekanta och medarbetare. Hans brott är ofta av en hämndlysten slags eftersom hans nuvarande tillstånd var ett resultat av att fly från Batman.

Medan Riddler har en återkommande OCD är Joker igenkännbar i hans ständiga maniskt skratt.
Båda karaktärerna har sina egna överklagande och unika egenskaper.

Sammanfattning:

1. Jokern och Riddler är två tecken skurkar bildar serietidning Batman. Som skurkar, mötte de Batman, hjälten, många gånger under sin brottsliga handlingar.
2. Det finns många skillnader mellan två skurkar. Jokern har inget officiellt namn och historia, men med många monikers. I motsats till detta Riddler identifieras som Gåtan (eller Nygma) med en föreslagen karaktär historia.
3. Både skiljer sig också i utseende. Joker visas med som en clown med grönt hår, röda läppar, vit hud, ingen mask, och lila kläder. Den Riddler väljer gröna kläder, en mask, och en förkärlek för motiv frågetecken. Han har sett varit att förändra sin stil kostym.
4. Riddler använder sin extrema intelligens och vett att använda hans fiender som brickor medan Joker använder både vett och fysiskt våld. Riddler karakteriseras som icke-våldsam och planerar sina fiender i opposition till Joker 's tvångs dödande utan rädsla eller nåd. Jokern' s nöje härrör från att orsaka smärta medan Riddler 's nöje är att ha mental överlägsenhet.
5. När det gäller Batman, Riddler utmanar hans intellekt medan Joker lever på Batman 'karaktär och moral. Batman och Joker delar också en unik relation.