Skillnad mellan döden läger och koncentrationslägerDödslägren vs koncentrationslägren

En död Camp är en plats där individer kollektivt skickas till att dödas, så snart som möjligt efter ankomsten. Ett koncentrationsläger är en plats där individer hålls och utnyttjas på alla möjliga sätt. De får slavliknande arbetsförhållanden, och mat / vatten är begränsad; tortyr och smärta är ordningen för dagen.

Den tidigaste och största dödsläger initiativ har varit korstågen, där människor bara slakt vid första ögonkastet. Över 52 miljoner människor dödades i dessa mörka tider. 'The Camp' är en uppfinning av Amerikas förenta stater. I 1700 'är det massakrerade och förslavade medlemmar av Cherokee stam, och gjorde dem marschera 1400 miles till Oklahoma. Senare, var samma sak i Sydafrika, mot den inhemska afrikanska folket, av britterna, och samma illdåd också upprepas av amerikanska soldater mot japanska medborgare i WW2.

I båda fallen, folk kom dit som en följd av att erövras av en främmande makt, eller som en POW slåss en militär krig. Villkoren vann 't vara i enlighet med Genèvekonventionen alls. De platser där lagarna följs, kallas POWläger eller krigsfångeläger, och dessa platser är vanligtvis fylld med motsatta soldater. Efter eldupphör, alla sidor utbyteskrigsfångar. de som är olyckligt, och inte bytas ut på grund av bristen på tillgängliga krigsfångar på deras sida, skickas sedan till vad som kan kallas antingen en dödslägret eller en koncentrationsläger, beroende på den hastighet med vilken kroppen, samt som din själ, slits sönder. Folk kommer fram till en dödslägret som en heterogen grupp, dvs ingen sortering eller rengöring krävs, och de är helt enkelt dödas direkt efter ankomsten av en mängd möjliga sätt '' vapen, vapen på baksidan av huvudet, masshalshuggningen medan de är på sina knän, placeras i gravar och satte eld på, etc. mass~~POS=TRUNC gravar~~POS=HEADCOMP markerar vanligtvis en övergiven död eller koncentrationsläger.

I koncentrationslägret ankomst är annorlunda. Människor är först av allt uppdelad i grupper. De är sedan ytterligare delas in i olika arbetstyper, och tilldelas strikta arbetsuppgifter, som alltid bevakas av beväpnade soldater, som kunde slam ändan av pistolen på en person 'tempel på ett ögonblick' varsel. De flesta intagna vid koncentrationslägret är naken vid ankomsten, rakade helt, sattes under en hög pressad vattenledning, och sedan duschat med bakteriedödande pulver. De får sedan identifierings uniformer och tas i britsar. Rakning är nödvändig för att förhindra tillväxten av löss, som alltid infests sådana platser i någon del eller land i världen.Sammanfattning:

1. att överleva på en dödslägret är nästan omöjligt, om du rekryteras för att utrota andra av din klan.