Skillnaden mellan rika och RichRika vs Rich

Vem vill inte bli rik eller förmögen? Varje enskild person skulle vilja kunna leva i överflöd och aldrig behöver oroa sig för var att få saker som är nödvändiga för dag-till-dag levande och bli rika och rika.

Att vara rik är tillståndet av att ha ett överflöd av värdefulla varor, resurser och andra materiella ägodelar. Det är när en individ kan ge sin familj och sig själv med allt som de behöver och är kvar med en mycket mer för lyx. Det är synonymt med lyx, överflöd och välstånd. En person blir rik genom att tjäna det genom arbete, eller det kan ärvas från sina föräldrar. Oavsett vilken väg han kan få det, är rik innebär ett liv i enkelhet och lyx.

En rik individ har i sin ägo egenskaper såsom fastigheter, byggnader, affärsföretag, och en mer än tillräckligt utbud av pengar som han kan spendera något sätt han finner lämpligt. Ordet 'rika' kommer från basen ordet 'rikedom' som härrör från Mellanöstern engelska ordet 'wele' som betyder 'välbefinnande'. Dess första kända användningen på engelska var i den 14: e århundradet att hänvisa till förmögna personer.

En annan term som används för att beskriva människor som besitter ett överflöd av materiell rikedom är 'rik'. När man talar om en rik individ, vad kommer att tänka på är bilden av enorma summor pengar. Det är oftast används för att hänvisa till en grupp av individer som besitter rikedom och rikedom. Den används för att hänvisa till människor som är värda mycket pengar, men det kan också användas för att beskriva en individ 's egenskaper.

När man säger 'en rik jord,' det betyder att det är mycket produktiv och ger bönder stora skördar. Det kan också innebära att den har en hög koncentration av mineraler och andra ädla metaller eller stenar.När det gäller materiella ägodelar, en del säger att en rik man 's rikedom är bara bra när pengarna varar medan en förmögen individ' rikedom vanligtvis varar längre eftersom han har kunskap om hur man skapar rikedom och hur man gör det sist.

Man kan bli rik direkt genom att vinna i spel eller lotteri, men kan han lätt förlora det om han inte använder det klokt. Annars kan han lära sig att göra det generera mer intäkter, och i tid kommer han att bli en rik person. Ordet 'rika' kommer från den gamla engelska ordet 'ris' som betyder 'kraftfull eller rika' som påverkades av den gamla franska ordet 'riche' och germanska ordet 'Riki' som betyder 'kraftfull.'

Sammanfattning:

1. Rika är tillståndet av att ha ett överflöd av materiella ägodelar och pengar medan rika är tillståndet av att ha en stor summa pengar i en 'besittning och att leva ett privilegierat liv.