Skillnaden mellan vän och älskareVän vs Lover

Älskare och vänner är samma i den meningen att de ofta gräl mycket även med vid minsta saker. Skillnaden är dock att älskande brukar utföra mycket tillgiven gester kyssar och kramas under vilket processen medan vänner gör helt enkelt upp. Överraskande har det observerats att de vänner som misslyckades med att ge efter ett slagsmål ofta leder till kylning och distansera från varandra. Det sorgliga är att det är oftast svårare för dem att komma tillbaka på rätt spår. Med vänner, även om de 't make up, de har den bättre tendens att göra upp i det långa loppet.

När det gäller svartsjuka, både vänner och älskare får svartsjuk. Skillnaden är anledningen till att de fick svartsjuk. Friends enkelt få svartsjuk när deras nära vänner don 't ägna stor uppmärksamhet åt dem medan älskare bli riktigt svartsjuk bara eftersom det fanns vissa problem med engagemang. Om en älskare blir avundsjuk, han eller hon är jävligt allvarligt om det. Å andra sidan, en vän som blir svartsjuk ser lite rolig, även om vissa typer av vänner får också ganska allvarliga.

Älskaren och vän skulle också vilja göra dig och sig lycklig. Och så din vän vill gärna umgås med dig, prata om nästan vad som helst, och även dela strävanden och hemligheter. Bland älskare, är dessa åtgärder som redan väntat. Den största åtgärden eller uttryck av lycka i älskare är förmodligen genom sex. Ja, det är det sexuella behov som måste uppfyllas av älskare.Förhållandet mellan älskande och vänner kan både bli alltför komplicerat. Men älskare är de som försöker anpassa sig till varandras 'attityder och skillnader. Vänner brukar don' t åtanke om deras kolleger vän är deras exakta motsatsen eftersom de bara don 't ge mycket väsen om det. Oavsett om din vän går nötter eller freaks ut framför dig är inte ett problem alls C du inte avstängd, du ens skratta åt det mer.

Sammanfattning:

1. Vänner bara umgås och göra glada att göra för att göra sig glad, men älskare har också sex ovanpå göra samma saker som vänner göra för att få nöjda.
2. Lovers göra mer tillgiven gester av kyssar och intensiv kramas mest speciellt efter ett gräl. Vänner efter restaurera från ett gräl bara stanna där utan extra intimitet.
3. När älskare får svartsjuk, de ofta ser allvarliga eller arg, men när vänner får svartsjuk, de ser lite roligt.