Skillnaden mellan förtryck och HalvFörtryck vs Halv

Förtryck och innehav är två klassificeringar av demon inflytande och trakasserier mot människor.

Demoner betraktas som en form av onda andar som kan påverka människor på många sätt. Även om det finns många icke-troende om demoner och deras påverkan, många religioner insistera på att dessa andar kan påverka eller orsaka störningar i människoliv och sin tro.

I demonisk förtryck, inte demonen inte direkt attackera personen men påverkar hans beteende och personen 's hela liv. Den person under demonisk förtryck kan uppvisa abnorma eller förändringar i personlighet, attityd och uppförande. Även med demonisk påverkan, den person som behåller kontroll över sin fysiska kropp och själ.

Å andra sidan, är demonisk besittning den stat där demon vinner full kontroll över en person 'kropp. Demonen tar bort personen' förmåga att använda sin fysiska kropp, kommer, medvetande och frihet. Kroppen antar personlighet, röst, och åtgärder demon. Genom att använda den 'kropp kommunicerar demon till andra personer genom att använda en annan röst och sätt som skriker svordomar och glåpord.

Både demonisk förtryck och innehav behöver en viss grad av frihet eller 'acceptans' i människan 'kropp. För många religioner och religiösa människor, olydnad, begår synder, med frestelser, som deltar i en ockult religion, och en brist på tro är främsta skälen till demon förtryck och innehav hända.

Demoniskt förtryck och innehav kan avhjälpas genom att göra ånger samt rening av kropp och själ. Det mest effektiva sättet att stoppa demoniska inflytande är att återvinna tron ​​och stelna tro med en stark vilja. Dessa faktorer kommer att bidra till att slåss mot demon och andra frestelser. Exorcism, processen för tvångs extraktion av en ond ande från kroppen, är vanligtvis reserverad för demonbesatta människor. Men det finns lite bevis och noggrannhet om exorcism. Exorcisten utförs vanligtvis av en medlem av prästerskapet.

Enligt kristna kan en troende och efterföljare till Jesus Kristus vara förtryckta men kan inte vara besatt. Detta begrepp bygger på tron ​​att den helige Ande (en av den heliga Treenigheten) är bosatt i en person 'kropp som dess tempel. Detta gör en kristen omutlig och ett undantag till totalt demonisk kontroll.

Sammanfattning:1. Demonic förtryck och innehav är två olika typer av demoniska interaktion. De båda orsakar trakasserier och inflytande över en viss person.

2. Demonic förtryck definieras som milda till tung demonisk trakasserier eller inflytande. Under tiden är demoniskt innehav karaktäriseras som fullständig inhibering och styrning av onda andar över den mänskliga kroppen.

3. I demonisk förtryck, den person som spelar 't förlora sin förmåga att flytta eller kontrollera sin kropp och själ. I demonisk besittning, å andra sidan, tar demon bort personen' s vilja inklusive fysiska och mentala förmåga.

4. Demonic förtryck är rent inflytande eller underkastelse av den person som demonen 's kommer. Detta kan ske genom förslag eller manipulation. Å andra sidan är demonisk besittning lagen där en demon styr en person' kropp och själ. Därför, i demoniskt förtryck, kommer den mänskliga ISN 't helt inaktiverats. Detta är inte fallet i demonisk besittning.

5. demonisk besatthet ses som mer sensation än demonisk förtryck.

6. Både demonisk förtryck och innehav hända i en person 'kropp. Men demonbesatta människor ofta kommunicerar med andra människor med hjälp av en demonisk röst och sätt.

7. Det finns många anledningar till varför demonisk förtryck och innehav hända. De flesta av de skäl baserade på svag tro, olydnad mot religion, och falla i synd.