Skillnaden mellan ingefära och RedheadIngefära vs Redhead

Kvinnor 'hår har alltid varit deras kronan. Med dagens' s nyfikna ögon mode polisen, kan man inte gå gående längs gatan briljera en designer plagg utan styling håret baserad på hennes övergripande ensemble.

Det brukade vara så att kvinnor var mest medvetna om hur deras hår såg. Söka igenom sidorna av skönhets- och modemagasin, ändå kommer också att visa hur män i dag är medvetna om sina frisyrer och dos. Men medan en 'hår kan vara i centrum för uppmärksamheten bland kritiker och fashionistas likadana, (speciellt Hollywood-kändisar som ofta nåd den röda mattan), kan frisyrer och färger också bli föremål för skämt för de flesta Pranksters.

Vid sidan av de skämt som ger ordlekar att Clueless blondiner, det finns också flera skämt som gör narr av vad som kallas Gingers.

'Gingers' beskrivs som personer med blek hud, fräkniga ansikten, och orangy rött hår. På grund av deras unika utseende har flera tecknare utvecklat animerade figurer inspirerade av Gingers. Charles 'Chuckie' Crandall Finster från 'Rugrats' är förmodligen den mest kända ingefära seriefigur.

Även Chuckie kan vara bedårande några beundrande fans av 'Rugrats', säger han förkroppsligar perfekt ordlek kastas av samhället Gingers. De är ofta strävsamma och långbent med personligheter som förknippas med studenter som ofta är föremål för mobbare både i högstadiet och gymnasiet.

Detta svar av samhället Gingers kan vara förvirrande eftersom modevärlden är långsamt bli förtjust i rödhåriga. I själva verket är kända blondiner från Hollywood status ständigt överraskande allmänheten genom att visa upp sitt röda hår under Oscarsgalan och andra evenemang med glittrande, röda mattan stunder.

I själva verket, brunett eller blont kändisar långsamt förvandlas till rödhåriga aldrig misslyckas med att fånga uppmärksamheten hos fans och modekritiker tillsammans med paparazzi och nyhetsuppläsare i showbiz nyheter.

Detta är det enda skälet att rödhåriga anses vara en av de mest trendigaste och fashionabla kändisar. Verkar som Spider Man 's Mary Jane är inte den enda tjejen med rött hår i showbiz arenan längre.
Varför skulle folk göra narr av Gingers när de uppskattar en rödhårig gå ner blocket?Svaret från Internet forum tillägnad förödmjukande människor med unika utseende är enkel: 'Ginger' avser det övergripande utseendet hos en individ, med tanke på hans / hennes orangy röd hårfärg, blek hud och fräknar. Rödhåriga avser individer med starka och äventyr mode känsla.

Rödhåriga visa djup hårfärg som kan innefatta den lummiga skuggan av champagne eller nyanser av vinrött. Gingers, å andra sidan, har hårfärg som kan se ut som en boll av strängar torkat ut i solen under de långa timmarna av sommaren.

Rödhåriga kan vara en annan etikett som ges till individer av olika hudtoner. 'Ginger', å andra sidan, är en term i samband med personer med blek, fräknig hy. Man kan vara en rödhårig genom val, men Gingers föds med dessa naturliga egenskaper.

Termen 'rödhårig' kan också ses som en allmän adjektiv som kan beskriva någon baserat på hans eller hennes hårfärg. Märkning någon som ingefära, ändå kan vara nedsättande och sårande.

De flesta skönhetsförespråkar idag kallar för stopp av ingefära etiketter av individer. De flesta anser att ordlek som rasistiska rörelser och en form av mobbning. Gingers dock ses som unika och vackra individer av de flesta skönhets förespråkare. De flesta av dem i modellering industrin föredrar att boka en ingefära på grund av sin förmåga att skildra flera tecken i olika miljöer. Även Tyra Banks själv, den näst mest inflytelserika svart kvinna bredvid Oprah uppmuntrar modeller för att understryka sina fräknar och orangy rött hår under photoshoots.

Sammanfattning:

1. Redheads ses som mode individer medan Gingers är föremål för ordlekar och skämt av de flesta kritiker.
2. 'Redhead' används för att avse en hårfärg; 'Ingefära' är en nedsättande etikett när man hänvisar till en övergripande utseendet hos en individ.