Skillnaden mellan Maid of Honor och Matron of HonorMaid of Honor vs Matron of Honor

Brudtärna och brudtärna både hjälpa bruden-till-vara med nästan allt hon behöver och kommer att behöva före och efter hennes bröllop. Hoffröknar väljs eftersom de är de mest betrodda vänner till bruden. Så vad är skillnaden mellan en brudtärna och brudtärna? I många bröllop, måste du ha sett en piga samt en husmor hjälpa bruden. Skillnaden är inte i sina arbetsuppgifter eller att de släpps mer betrodd än den andra. Skillnaden ligger i civilstånd av kvinnorna som man väljer att vara den mest betrodda dem. Om kvinnan valts för äran är ogift, då hon kallas brudtärna, och om hon är gift, hon kallas brudtärna.

Ibland blivande bruden väljer två olika vänner, ett gift och en annan ogift, att utföra samma plikt att stödja henne, och sådana brudar har både en brudtärna och brudtärna. Vanligtvis är det brudar har antingen en brudtärna eller en brudtärna som det finns mycket få som har mer än ett sannaste vän.
När en person blir en piga eller matron av heder, de ska utföra en hel del arbetsuppgifter som: välja klänning med bruden; arrangera en möhippa party; arrangera en möhippa; köpa klänning för bruden tillsammans med klänningar av tärnorna; förbereda ett tal för att ta emot; ta hand om henne i alla steg; välja blommor med bruden; att se till att tärnorna som kommer från olika städer och olika faser av bruden 'liv införs väl med varandra.

Som en brudtärna eller husmor of honor är ett privilegium eftersom det visar att den blivande bruden anser du vara hennes mest pålitliga, mest kära vän. Det kan vara svårt även som ansvar brudtärna är många, och de måste genomföras så att det inte finns något missförstånd mellan bruden 'parti, familj och vänner. De flesta av alla, bruden' s nerver beroende på pigan eller brudtärna som hon ska hålla bruden lugn och inte låta henne oroa organisation del av bröllopet.Sammanfattning: