Skillnaden mellan dvärg och ElfDvärg Vs Elf

Många människor kan 't säga skillnaden mellan en dvärg och en alv. Om du inte är ett stort fan av mytologiska berättelser eller om du' re en ivrig PC spelare, då du är mest sannolikt okunnig om dessa två varelser. Båda är vanliga speltecken i RPG-spel och är vanliga i fantasy berättelser, fiktion och sagor. Trots både tecken är en del av de germanska mytologi.

En dvärg uppfattas som en varelse som besitter vissa magiska färdigheter. Dessa färdigheter är mest sannolikt kopplad till konsten att metallurgi. Liksom i berättelsen om Snövit och de sju dvärgarna, alla Snövit 's dvärgar där arbetar som gruvarbetare När det gäller deras fysiska,. Egenskaper, är dvärgar bilden att vara små statured varelser som fortfarande ser mänsklig De är i allmänhet ses som. ful (troligen på grund av deras oproportionerligt ansikts storlek till deras totala kroppsstorlek).

Ursprungligen älvor där uppfattas som varelser mindre gudar, särskilt de fertilitet och natur gudar. De är mer ungdomlig än de dvärgar som har långa skägg. I allmänhet är de kvinnor och män som innehar magnifika skönhet även om det finns andra som ser fulare beroende på den specifika klassen av elf (natten eller mörk Elf, ljus älva, blod elf, jul arbets elf, etc.). Som medlem i mytologiska varelser också hålla några magiska krafter för sin egen, älvor dölja och bor djupt inom lummiga urskogar. Bortsett från skogar, de är också ses som bor i andra avskilda platser som grottor, fjädrar, brunnar och tunnelbanan. Lager stora charm och magi, är älvor också sägs ha kämpat åldrande med sin makt odödlighet.

När det gäller totala personlighet, dvärgar är mer mänskliga, eftersom de anses vara mer komisk och prålig med mänskliga känslor som glädje och sorg. Alferna å andra sidan är mycket mer allvarliga varelser, för att inte tala busiga.

I modern användning är termen 'dvärg' används också för att beskriva en person som är kort eller små, inte nödvändigtvis en mytologisk varelse.

Slutligen har alver också noterats att vara närvarande i amerikansk folklore liknande i fallet av Santa 's North Pole alver. De beskrivs som den fulare och kortare typ av elf som har långa näsor och spetsiga öron.Allt som allt, de två varelser skiljer sig åt i följande avseenden:

1.

Dvärgar är i allmänhet kortare än alferna.
2.

Dvärgar har mer mänskliga känslor jämfört med älvor.
3.