Skillnaden mellan Amazing Spiderman och Ultimate SpidermanFantastisk Spiderman vs. Ultimate Spiderman

För icke-serietidning läsare skillnaden mellan Amazing Spiderman och Ultimate Spiderman kan bara vara i namnet, men för ivrig fans det faktiskt finns skillnader mellan namnen på de serie legender. Karaktären av Spiderman skapades av Stan Lee och Steve Ditko 1963 och grundar sig komikern på livet av Peter Parker, en geek av dagen och en superhjälte med förmåga en spindel på natten. Handlingen är uppbyggd kring Peter Parker, vars farbror mördas utan anledning och han försöker hitta mördaren genom att slåss alla brott, allt samtidigt som man försöker att vinna hjärtat av Mary Jane Watson. Det finns många onda tecken som Spiderman möter längs vägen såsom Green Goblin, Sandman, och Manipulera bläckfisken. Spiderman använder sina befogenheter agility, webb skapa och intelligens för att överlista skurkar i sina serier.

The Amazing Spiderman är titeln på serier från 1963, och det finns en del fortfarande i produktion idag. Writer Dan Slott var bakom varannan månad frågor om den komiska till 2003, sedan dess serier har periodvis släppts. The Amazing Spiderman började efter 15 serier släpptes baserat på Spider-man och Marvel serietidningar insåg att 15 räknats mer än nästan alla andra serietidning de publiceras. Den komiska serien såg förändringar karaktär och decennium förändringar genomgående som om den komiska rörde i tid. Historien börjar på 1940-talet och fortsätter samtidigt inklusive ny karaktär och nya skurkar på vägen.

The Ultimate Spiderman var en ny serie från Spider-man som löpte från 2000- 2009. Denna komiska var annorlunda eftersom det var avsett att vara moderniserad version av den klassiska karaktär och den klassiska serietidning. Ultimate Spiderman serier också infört en del nya karaktärer till den ursprungliga handlingen Spider-kvinna, Richard Parker, och Carnage. Eftersom serien gjordes senare finns det en ny författare för Ultimate Spiderman, Brian Michael Bendis. Konstnärerna ändras även för nyare serie, som vissa ivrig fans noteras att artisteri var annorlunda.Medan handlingen av de ursprungliga skaparna är tätt följt, det finns bara små skillnader mellan Amazing Spiderman och Ultimate Spiderman. För ivrig fans det kan tyckas vara stora skillnader med förändringar, men favorit karaktär Spiderman och alla skurkar finns fortfarande i varje serie som frigörs.
Sammanfattning

1. Amazing Spiderman var den första i serien och körde för nästan 40 år. The Ultimate Spiderman är moderniserad version av den komiska och har kört 2000-2009.
2. båda formerna av superhjälte kämpade mot klassiska skurkar som manipulerar bläckfisken, men det fanns nya tecken tillägg till Ultimate Spiderman-serien som inte var i den första.