Skillnaden mellan misslyckande och framgångMisslyckande vs framgång

Det finns många sätt kan definieras ordet 'framgång' och 'fel'. Dessa områden kan vara i samband med din karriär eller din utbildning. Det kan även handla om din relation i din familj, din speciella någon, eller ens med dina vänner. Framgång och misslyckande kan också hittas inom områdena söker vägen mot Gud eller religion och även på din väg mot självutveckling och din stora resa mot själv perfektion. Det kan också handla om pengar. Framgång och misslyckande kan verkligen gå utöver gränserna för hur en person 'förflutna, nutid och framtid kommer att bli. Dessa två ord är kopplade till varandra. De är sammanflätade. Framgång kan aldrig hända utan att gå igenom en serie misslyckanden. Även när du blir framgångsrik, risken kommer att kvarstå som högt för dig att misslyckas igen. förhållandet mellan framgång och misslyckande är egentligen mer som en stor wheelCyou gå upp och sedan gå ner. Men en sak är säker, framgång och misslyckande är en av de största paradoxer i livet.

Varför är fel avgörande för framgång, och vad kan dina framgångar lära av misslyckanden? Här är skillnaderna i de två villkor som gör dem så stor paradox i livet.

'Fel' betyder bristen på framgång. Detta ord är synonymt med alla negativa och hjärtskärande betydelser av ord i adjektivet listan. Du kan betygsätta detta ord 1-10 beroende på hur intensiv din misslyckande betyder för dig. Misslyckande är så dödlig som orkanen Katrina eller den stora tsunamin eftersom det har krävt många liv också. På grund av fel i något av de områden som nämns ovan, har många människor åtagit sig att resultera i döden hellre än att möta en annan dag fylld med skam. Emellertid har dessa människor misslyckats med att erkänna i sina kortlivade liv som misslyckande är en viktig ingrediens innan någon når framgång eller innan någon kan uppnå hans / hennes mål. Christina Aguilera 'sång nog' t har sagt det bättre: 'Det gör mig så mycket starkare, gör mig arbeta lite hårdare, det gör mig så mycket klokare' Tack för att göra mig en kämpe 'En framgång utan fel är?. ingen framgång alls. Livet skulle inte 'inte vara sötare utan att ha en nypa eller två av fel på vägen. Du vet, vad spelar 't döda dig gör dig starkare. Det' är sant. Och misslyckanden i livet kommer att göra det till dig.

Framgång per definition innebär ett positivt resultat. Det är en triumferande skede i livet. Ordet framgång är synonymt med alla positiva ord som finns i adjektivet listan. Den representerar alla glada saker man någonsin kunde drömma om. Det 'är raka motsatsen till misslyckande. Men utan misslyckande, framgång kan aldrig uppnås. Det' är ett faktum. Ingen människa på jorden någonsin har nått framgång utan att passera och gör det ut genom öknen för misslyckande. Med andra ord, om du har varit framgångsrika tidigare i ditt liv, så grattis! Det betyder bara att du har viljan att lyckas. Och även när du nå toppen av framgång, du kommer aldrig att upphöra att lära sig eftersom din fel från det förflutna har lärt dig att inte sluta lärande. Framgång är inte slutet på vägen, dock. Som tidigare nämnts, är misslyckande och framgång som en stor hjul. Det 'är en cykel som du måste ta itu med. I själva verket blir framgångsrik innebär fler utmaningar, och i några av dem kommer säkert att misslyckas. Men det' är skönheten av att vara vid liv. Du måste möta dessa saker om och om igen för att bli starkare, att arbeta hårdare för att bli klokare, och vara en kämpe.

SAMMANFATTNING:1.

Framgång och misslyckande är en av de största paradoxer i livet.
2.

Misslyckande är bristen på framgång medan framgång är ett positivt resultat.
3.