Skillnaden mellan Fiance och fästmö'Fiance' och 'Fiancee'

Att vara kär är en sådan underbar känsla. Som de säger, kan det flytta berg och erövra alla. Det är den grund på vilken relationer stärks och eftersom tiden går, leder det de älskande mot äktenskap och i början av en familj.

Den mest utmanande delen av en relation är uppvaktning, den tid då mannen och kvinnan visar bara det bästa i sig. Det är när mannen och kvinnan är fortfarande i färd med att lära känna varandra.

Det är den tid då de älskande bara se det bästa i varandra, och det verkar som om i världen bara kretsar kring föremålet för deras kärlek. Det är den tid där allt verkar vara perfekt och vacker.

När förhållandet växer till något djupare, kan de besluta att ta nästa steg som är äktenskap. Detta är den tid då de får engagerade och lovar att gifta sig med varandra. Ett engagemang kan vara en lång eller en kort en beroende på beslut av trolovade.

Den framtida brud kallas framtiden brudgummen 's fästmö. En fästmö är kvinnan som förlovad. Ordet' fästmö 'kommer från det franska ordet' fästman ', vilket innebär ett löfte. Den bygger på det latinska ordet 'fidere' som betyder 'att lita på.'

En fästmö, därför är en kvinna som lovar att gifta sig med en man. Detta löfte är baserad på deras förtroende för varandra och att de kommer att hålla sitt samtycke till gifta.Fiance används för att hänvisa till mannen som förlovad. Det kommer från roten ordet 'affiance' som betyder 'plighting av tro' eller 'lova, särskilt i äktenskapet.' Det är det namn som används för att hänvisa till en man som är trolovad.

I Bibeln, när en kvinna är trolovad med en man, anses hon hans hustru. För att avvika från varandra, skulle de behöva en skilsmässa. Under perioden av trolovning, är paret inte tillåtet att ha sexuella relationer till den tidpunkt då de är redo att fullborda deras äktenskap.

Idag kan engagerade par lever tillsammans, eller så kan de fortfarande lever med sina respektive föräldrar eller sina egna hem. Vissa fiances och fästmör redan lever tillsammans under en tidsperiod innan man beslutar att gifta sig.

Om allt går väl och äktenskapet trycks igenom, blir fästman mannen och fästmö blir fru. Paret kan då börja bygga sina hem och familj.

Sammanfattning:

1. En fästmö är en kvinna medan en fästman är en människa.
2. En fästmö är trolovad att vara gift med en man medan en fästman är trolovad att vara gift med en kvinna.