Skillnaden mellan Hippie och HipsterHippie? vs hipster?
Hippie och hipster är grupper som anses ha sina egna vägar i livet. Dessa två grupper alltid uppträtt på ett annat sätt och alltid sett livet i ett annat perspektiv. Både hippies och hipsters var på jakt efter en annan mening med livet. De ville få ut av alla slaveri av livet och att bli fri från alla sociala restriktioner.
?

Både hippies och hipsters hade bildat sina egna sociala kluster eller grupper. Hippies trodde på sexuella revolutionen och används mer droger som LSD och marijuana för att få en annorlunda upplevelse av medvetande. De föredrog att lyssna på psykedelisk rockmusik.

?

Hipsters har också haft rockmusik men föredrog indie rock. De var en grupp som älskade att läsa tidningar som vice och Clash.

Hipster? är en jargong term som användes under 1940 's. Jo, fick termen förlorade någonstans på vägen och återuppstod igen i 1990' s. Hippiekulturen har sitt ursprung i en ungdomsrörelse som började i USA i 1960 's. Den spred sig sedan till resten av världen.Ursprunget av ordet hipster ofta ifrågasätts. Vissa tror att hipster har hämtats från 'hoppa', som är slang för opium. Några andra tror att hipster hade sitt ursprung från 'hipi', ett västafrikanskt ord som betyder 'att öppna en' ögon '. Begreppet hippie har hämtats från hipster.

Hippies har mindre hänsyn till de sociala normer; de är bara innehåll, kylda och inte ge en bild. Å andra sidan, gör hipsters ta hänsyn till sociala normer om de kan bete sig som om Hey har ingen hänsyn. Hipsters ger alltför mycket av en figur.

Sammanfattning

Hippies trodde på sexuella revolutionen och används mer droger som LSD och marijuana för att få en annorlunda upplevelse av medvetande.

Hippies föredrog att lyssna på psykedelisk rockmusik. Hipsters har också haft rockmusik men föredrog indie rock.

Hipster? är en jargong term som användes under 1940 's. Jo, fick termen förlorade någonstans på vägen och återuppstod igen i 1990' s.

Hippiekulturen har sitt ursprung i en ungdomsrörelse som började i USA på 1960-'s.

Vissa tror att hipster har hämtats från 'hoppa', som är slang för opium. Några andra tror att hipster hade sitt ursprung från 'hipi', ett västafrikanskt ord som betyder 'att öppna en' ögon '. Begreppet hippie har hämtats från hipster.