Skillnaden mellan indisk kultur och västerländsk kulturIndisk kultur? vs västerländska kulturen

Kulturer skiljer sig från ett land till ett annat och från en region till en annan. Ingen kultur kan vara samma. Detta är också sant med hänvisning till indiska och västerländsk kultur.

De indiska och västerländska kulturer skiljer sig åt i många avseenden, såsom familjerelationer, äktenskapliga livet, mat, kläder, det sociala livet och religiösa livet.

Indisk kultur anses vara en av de äldsta kulturer, medan den västerländska kulturen anses vara modern.

När man talar om familjelivet, det finns en stor band mellan familjemedlemmar i den indiska kulturen som inte kan ses i den västerländska kulturen. I indisk kultur, kan man komma över gemensamma familjer. När man talar om västerländsk kultur, men de har endast små familjeenheter.

En annan skillnad som kan ses är att den västerländska kulturen är mer öppen. Även social blandning är mycket vanligt i den västerländska kulturen, är dessa inte godkända av i indisk kultur. I dressing, indianerna klä sig i en mycket blygsam sätt och inte bära avslöjande klänningar. Bär avslöjar klänningar, dock är ganska vanligt i den västerländska kulturen.Även västerländska människor kan bli vänner mycket snart, kan det inte tas som ett åtagande. Om en person har att bli engagerad i en annan, kan det ta lite tid i den västerländska kulturen. Indianerna ses att bli engagerade mycket snart.

I västerländsk kultur, människor har hög aktning av sina färdigheter. De erkänner även öppet sina färdigheter. Indianerna inte göra det. De är något blyg och vill någon annan person för att öka sina kunskaper.

Nu, om kvinnans ställning, anses de vara lika i den västerländska kulturen. Men i indisk kultur, kvinnor delar inte samma status som män.

Sammanfattning:

Den indiska kulturen anses vara en av de äldsta kulturer, medan den västerländska kulturen anses vara modern.
När man talar om familjelivet, det finns en stor band mellan familjemedlemmar i indisk kultur som inte kan ses i den västerländska kulturen.
Även social blandning är mycket vanligt i den västerländska kulturen, är dessa inte godkända av i indisk kultur.
I dressing, indianer klär sig i en mycket blygsam sätt och inte gå för att avslöja klänningar. Men bär avslöjar klänningar är ganska vanligt i den västerländska kulturen.
I västerländsk kultur, människor har hög aktning av sina färdigheter. De erkänner även öppet sina färdigheter. Indianerna är mer blyg och föredrar att ha andra uppskattar sina färdigheter.