Skillnaden mellan kärlek och passionÄlskar vs Passion

Många unga människor i dag, och äldre människor också, har svårt att förstå skillnaden mellan kärlek och passion. De är båda mycket starka känslor, och en del människor ofta blir förvirrade.

Passion är ett tillstånd av att vara. Det är en tillfällig fas av fullständig ecstasy och eufori. Naturligtvis, vi önskar att det skulle vara för evigt, men faktum är att det spelar ingen 't. Om detta varade för evigt, skulle vi inte kunna uträtta något, eller få något gjort. Vi skulle alla vara alltför distraherad, och fångade upp i den andra personen, och även om det känns bra, det 'är inte alltid en bra sak.

Å andra sidan, är kärleken mer ett tillstånd av levande, eftersom även dessa passionerade helger och rendezvous kan tyckas kärlek, varar sann kärlek för evigt. Oavsett hur mycket du argumentera och skrika på varandra, innerst inne vet du att du verkligen älskar den personen, och de älskar dig. Du vet att du och din partner kan göra det, och du kommer att arbeta ut det.

Den nya fasen för par är passion, och det tenderar att pågå i några dagar till några veckor, och ibland till och med månader. I denna fas, tycks inget annat någon roll, och allt om att en person är bara perfekt i dina ögon. Du don 't vård om de inte är verkligen perfekt heller. Du kommer att ge allt för dem, tillbringar varje minut av varje dag med dem, samt tillbringar så mycket pengar, tid och ansträngning som krävs för att göra dem lyckliga. Detta händer eftersom av en förändring i de kemikalier till hjärnan. Må bra endorfiner frigörs, och det känns som om ditt sinne är på droger.

Men är sann kärlek så mycket mer än romantik och passion. Den klassificeras av gemensamma principer och värderingar, respekt, ärlighet, vänlighet, support, problemlösningsförmåga och kommunikation. Alla dessa faktorer aren 't en nödvändighet för romantik och passion, men för den sanna kärleken, alla spelar en stor roll.

Det verkliga problemet ligger när passionen börjar blekna bort. Detta är anledningen till att det sägs att passion är ett tillstånd av att vara. Goda nyheter är att det spelar ingen 't evigt, men de dåliga nyheterna är att det bara kommer tillbaka för korta tidsperioder.

Sann kärlek kräver också en djup förståelse för din partner 's behov och önskemål för att de ska vara nöjda. Det' är viktigt att lära önskningar varandra, förmågan att hjälpa varandra att uppnå sina mål, och att ha viljan att älska varandra och hålla kärleken igång.Passion kommer säkert sätta krydda till ett förhållande, men de saker som passionen saknar är de viktigaste faktorerna för att göra det senast, och dessa faktorer kan endast hittas i sann kärlek.

Det känns bra att vara kär, och även om de båda mår bra, återigen måste nämnas att passionen inte varar för evigt. Skillnaden mellan kärlek och passion är att passion är kortvarig och sann kärlek är långlivade. Sann kärlek blir en kärleksfull relation som är noga med att klara sig genom tiderna, och är en stor långsiktigt åtagande för båda inblandade.

Sammanfattning:

1. Kärlek är ett tillstånd av levande, medan passion är ett tillstånd av att vara.

2. Passion varar för en kort stund, men kärleken varar under en lång tid.