Skillnaden mellan Kiss och SmoochKiss vs. Smooch

Det finns olika definitioner av kyssar och en smooch, i själva verket så att de ofta bytas ut mellan de personer som du talar till. ? Båda är uttryck för kärlek, värme, och definitivt vänlighet. ? De är uttryck som kommuniceras med andra människor tyckte läpprörelser och åtgärder. ? Ofta både kyssen och smooch är populärt runt Valentine 'dag som ett sätt att visa din älskade att du bryr dig.? Att smooch och kiss framgångsrik föreslås att du har frisk andedräkt, rena tänder, och släta läppar för kissing partner.

En kyss definieras som en snabb beröring av läpparna till en annan person 'kropp, kan detta vara på läpparna, kinden, eller pannan.? Beroende på kroppen platsen för kyss, det finns olika betydelser som är underförstådda.? A kyss på pannan är tillbedjan, en kyss på kinden är vänlig, och en kyss på läpparna är en visning av kärlek, som typiskt hade med två personer i en relation.? kyssar kan fås mellan familjemedlemmar, föräldrar och deras barn och mellan älskande.? En kyss är också tänkt att vara snabb, det finns ingen fördröjning i att röra läpparna till en annan person.? kyssar är inte avsedda att vara svårt, är en del av känslor passerade den milda beröring av läpparna, en hård kyss typiskt anses falsk och förlorar känslan bakom kyss.En smooch definieras som mun till mun beröring av en annan 'läppar, möjligen öppna munnen, som används för att uttrycka sexuella tankar.? Eftersom det finns sexuella tankar förstådda en smooch bör endast haft mellan människor som älskar varandra eller försöker att förmedla sexuell lust.? Det är vanligtvis mer tid ägnas mellan människor med en smooch, eftersom det är mer passion och lust inblandade.? en smooch kan antingen vara mild eller grov och vild.? Byten är intima så att de bara ska delas med någon du är i ett förhållande med.

Kiss och smooch används utbytbart eftersom det finns några som skulle generalisera en smooch som bara en annan form av kyssar och att det sätt på vilket kyss görs generaliserar som det ska göras med. ? Kiss och smooch göra andel gemensamt att de är en känslomässig uttryck för hur en person upplever och att de delas med människor som är viktiga, älskade och vårdas i ditt liv.
Sammanfattning

En kyss är en sluten läpp uttryck för känslor till någon annan person på sin person, inklusive läpparna. ? En smooch är mun till mun röra men det används för att uttrycka önskan sexuellt.

En kyss är universell, det kan delas med någon. ? En smooch bör endast delas med någon du älskar och sexuellt dras till.

Kyssar är avsedda att vara mjuk och mild, kan smooches också vara mjuk och mild. ? Byten kan också vara öppen mun och grov.