Skillnaden mellan fe och FaerieFe vs Faerie

De flesta av de människor använder älva och älva i samma mening och anser inte att ha många skillnader. För dem är det bara skillnaden i stavning och ingenting annat. Både älva och älva används för två olika mytiska sprit eller siffror.

'Fairy' är ett ord som har hämtats från latinska ordet 'Fatum', vilket kan betyda 'öde.' Älvor anses vara en grupp unga och ren sprit. Dessa älvor anses lyfta till högre nivåer genom sin opartiska och kärleksfull tjänst. Generellt avser en älva till den unga anda som är i mitten av nivå av tillväxt. De anses vara lägre till 'sylph' och högre för att 'elf.'

'Faerie' är ett ord som har hämtats från Gaelic 'fruktar shidhe', som betyder 'man av shee.'

Till skillnad från de älvor är faeries anses vara onda, horrid, och busiga varelser. Dessa mytiska figurer skildras som andar som vet enkla sätt att stjäla. Till exempel, feer stjäla barn och hålla dem som slavar eller husdjur.

Vid jämförelse med feer, älvor är vänliga och trevliga. De är också snygg och vackrare sedan feerna. Till skillnad från de faeries, kan älvor vara lite busig men är inte farliga. Feerna är onda, ovänliga, och grymma sprit. Feerna är också lite farligt.Vid en jämförelse mellan de två andar, feer är mycket lekfull och snäll. Älvorna är också söt i jämförelse med feer.

Ett exempel på en fe är Tingeling och ett exempel på en älva är en banshee.

Sammanfattning:

1. 'Fairy' är ett ord som har hämtats från latinska ordet 'Fatum', vilket kan betyda 'öde.' 'Faerie' är ett ord som har hämtats från Gaelic 'fruktar shidhe', som betyder '' mannen i shee. '
2. Feer anses vara en grupp unga och ren sprit. Dessa älvor anses lyfta till högre nivåer genom sin opartiska och kärleksfull tjänst.
3. Jämfört med feer, älvor är vänliga och trevliga. Vid en jämförelse mellan de två andar, feer är mycket lekfull och snäll. Älvorna är också söt i jämförelse med feer.
4. Till skillnad från faeries, kan älvor vara lite busig men är inte farliga.
5. Till skillnad från de älvor är faeries anses vara onda, horrid, och busiga varelser. Dessa mytiska figurer skildras som andar som vet enkla sätt att stjäla.