Skillnaden mellan Sonos och Apple TVSonos vs Apple TV

De vägar genom vilken innehållet ut på nätet konsumeras alltmer pressas att se till att skaparna av smartphones har alltid något som håller sin publik engagerade och konsumerar deras produkter. Sonos och Apple TV är sådana anordningar som faller inom denna grupp av människor och det är viktigt att titta på de skillnader som syns i de två. Skillnaderna kan bidra till att ge en fingervisning om vad det är att en person borde leta efter.

Sonos verkar ha gjort ett mycket bra jobb, är ett mycket vanligt namn nämnas nästan varje plats som en digital mediaenhet nämns. Sonos är en start som kom från Santa Barbara och är något över sin 10-årsjubileum, har bildats under 2002. Begreppet SONOS är att göra en reengineering av stereo att göra den mer flexibel för användning i den digitala tidsåldern.
Det är Sonos som verkade ha ruggig fjädrarna Apple på fel sätt, med den sena Steve Jobs insinuerar att han avsåg att stämma Sonos för spårhjulet utformningen av stereo fjärrkontroll som var liknande den som används i iPod.

Sonos inte gör så illa på marknaden, med en 2012 analys visar att företaget kunde räkna över en kvarts miljard dollar 'värde av omsättningen, långt över dubbla inkomster som användes under 2011. Ökningen av Sonos har gjort det konventionella sättet att möta olika företag och sälja produkten, snarare än att gå metod massmarknaden och har den produkt som säljs till alla.

En sak som bör ges till Sonos är att det ger uppmärksamhet till de minsta detaljer, gör det bästa de kan så att vad du får som slutanvändaren är inget mindre än en utmärkt ljud som du kommer att njuta av att lyssna på.Sonos tycks specialisera sig på skapandet av högtalare och förstärkare, medan Apple TV har sitt fokus på att skapa ett enkelt att ansluta plattform som gör det möjligt för visning innehåll som är tillgängligt via Apples program. En sak är klar, men båda dessa två företag är mycket specifika på sina uppgifter. Sonos ger högkvalitativ musik till när i olika rum och du önskar att njuta av musik. Sonos ger högkvalitativ musik, även när i olika rum och du önskar att njuta av musik. Du kan även specifikt identifiera de specifika rum som du inte önskar musik att spela i eller till och med olika innehåll för att spela i olika hus.

Sonos har gått ett steg längre i att låta för konfiguration av stereomottagare för att spela upp innehållet som spelas och perfektion av ljud som ska uppnås. Det här alternativet är inte tillgängligt med Apple TV. Även när det är i stånd att spela igenom andra talare, är kvaliteten inte lika bra som det kommer från Sonos högtalare.