Skillnaden mellan HTC Inspire 4G och Apple iPhone 4HTC Inspire 4G vs Apple iPhone 4

HTC Inspire 4G är bara en annan telefon i en serie av Android-telefoner från HTC. Jämföra det med iPhone 4, som verkar vara den nuvarande riktmärket att smartphones måste jämföra med, kan vi lätt se att Inspire 4G har en mycket större skärm; en formidabel 4. 3 inches till iPhone 's 3. 5 inches. iPhone vinner i termer av pixeltätheten som har högre upplösning. Även om det är tveksamt om en sådan minut skillnad märks i så små skärmar.

När det gäller kameran, är iPhone 4 känd för att ta bra bilder men det verkar ha blivit slagen av kameran på Inspire 4G. Den 8 megapixel kamera på Inspire 4G kan ta bilder som är lika, om inte bättre, bilder som tas med iPhone 4, att inte tala om att det kan göra det med högre upplösning, så stora utskrifter är mindre sannolikt att visas kantiga. Det har också 2 blinkar för mer ljus medan iPhone 4 har endast en enda LED-blixt.

Med funktioner, båda telefonerna är ganska mycket lika, med undantag för det faktum att Inspire 4G har en FM-radiomottagare medan iPhone 4 't. Ja, iPhone 4 kan lyssna på internetradio, och så kan Inspire 4G, men det saknar förmåga att ställa in i lokala radiostationer.En av de viktigaste fördelarna med iPhone 4, är som alltid det interna minnet. Eftersom det inte finns något utrymme för expansion, packar iPhone 4 en jättestor 16 eller 32 GB minne. Å andra sidan, endast Inspire 4G har 4 GB internminne och förlitar sig på microSD-kortplats som kan rymma upp 32GB minneskort för ytterligare lagring.

Slutligen, två skiljer sig åt i operativsystem; Inspire 4G har Android medan iPhone 4 har iOS. Medan Android var bakom under ganska lång tid, är det uppenbart att de två är i mer eller mindre jämställda idag. Båda njuta av ett brett utbud av program och du kan förmodligen hitta en motsvarande app för en som du gillar i den andra. Valet mellan de två operativsystemen är enbart baserat på dina egna önskemål.

Sammanfattning:
Inspire 4G har en större skärm än iPhone 4
Inspire 4G har en bättre kamera än iPhone 4
Inspire 4G har en FM-radio medan iPhone 4 't
IPhone 4 har mer minne än Inspire 4G