Skillnaden mellan Huawei Ideos och HTC WildfireHuawei Ideos vs HTC Wildfire

Konkurrensen mellan smartphones beslutsfattare är ganska hård; ännu mer så i det nedre segmentet av marknaden där priset hålls till ett minimum. Wildfire är entréplanet erbjudandet från välkända smartphone tillverkaren HTC. Men, är det nu inför viss konkurrens från nykomlingar till smartphone industrin som Huawei. Trots att det är en lång tid tillverkare av hårdvaran för en lång tid, är den Ideos en av deras första offerings när det kommer till smartphones. Den mest märkbara skillnaden mellan Ideos och Wildfire är storleken på skärmen. Den 2. 8 tums skärm av Ideos är nästan skuggan av 3. 2 tums skärm på Wildfire. Detta förvärras ytterligare av det faktum att den Ideos är mycket nära till storleken på Wildfire. Wildfire skärmen är också bättre eftersom det har en räckvidd på 16 miljoner färger jämfört med bara 265 tusen i Ideos. Det är också skyddad med Gorilla Glass för att förhindra repor.

En annan skillnad mellan Wildfire och Ideos är deras kameror. Skogsbrand har en ganska standard 5 megapixel kamera, som också lekte med högre nivå modeller. Den kompletteras av en LED-blixt som ger gott om ljus för fotografering i mörker. I jämförelse, 3 megapixel kamera i Ideos 't verkligen konkurrera. Den saknar också någon form av blixt, så fotografering i svagt ljus är uteslutet.

Slutligen finns frågan om batteritid, vilket är mycket viktigt i telefoner som behöver pågå i minst en hel dag. Skogsbrand har en något större batteri som har en effekt på 1300mAh jämfört med 1200mAh batteri kapacitet Ideos. Även om skillnaden är ganska liten, det finns ett mycket brett diskrepans när det kommer till batteriets livslängd att de får. Wildfire fördubblar lätt att i Ideos. Även taltid att Wildfire uppnår är ganska nära att fördubblas jämfört med Ideos.HTC har gjort smartphones för en mycket lång tid, och de redan har en fungerande mall för att arbeta med. Däremot är Huawei relativt ny och de har fortfarande några sätt att gå i att finslipa, eller åtminstone göra sina produkter konkurrenskraftiga.

Sammanfattning:

1. Wildfire har en mycket större skärm än Ideos
2. Wildfire har en mycket bättre kamera än Ideos