Skillnaden mellan HTC 4G smarta telefoner HTC Evo Shift 4G och HTC Inspire 4GHTC 4G smarta telefoner HTC EVO Shift 4G vs HTC Inspire 4G

HTC producerar ett brett antal smartphones som mycket olika specifikationer till sviten olika behov. Två av dessa smartphones är Evo Shift 4G och Inspire 4G. Den viktigaste skillnaden mellan Evo Shift 4G och Inspire 4G är det nätverk som de är förenliga med. Inspire 4G är en GSM-telefon, vilket innebär att den är kompatibel med de flesta av världens 's nätverk. Å andra sidan Evo Shift 4G är en CDMA-telefon och det kommer bara att fungera i de flesta delar av Nordamerika här. är inte så viktigt om du kommer att gå utomlands och använda roaming funktioner.

Evo Shift 4G har ett utdragbart tangentbord som tjänar till att påskynda textinmatning. Textinmatning på pekskärm 'är som det på Inspire 4G kan vara tillräckligt för korta meddelanden och uppringnings telefonnummer. Men misstag kommer snabbt stapla upp om du försöker att skriva ut långa e-postmeddelanden. På sitt försvar, har Inspire 4G en mycket större 4. 3 tums skärm jämfört med 3. 6 tums skärm på Evo Shift 4G. Detta ger dig mycket större knappar på skärmen och hjälper dig att minska skrivfel.

Evo Shift 4G har en 5 megapixel kamera, som verkar vara standard för moderna smartphones. Inspire 4G tar det ett steg längre genom att utnyttja en 8 megapixel kamera för större eller finare bilder. Inspire 4G har också en framåtvänd kamera för videosamtal och ta fåfänga skott. Evo Shift 4G saknar en framåtvänd kamera, därför inte lätt kan användas för videosamtal.Driver det hela är processorn. I detta avseende, den Inspire 4G vinner över Evo Shift 4G även om de båda använder Qualcomm styrkretsar. Inspire 4G är utrustad med den nyare och snabbare MSM8255 chipset klockad till 1 GHz. Den MSM7630 av Evo Shift 4G klockas 20% långsammare på bara 800 MHz.

Sammanfattning:

Inspire 4G är en GSM-telefon medan Evo Shift 4G är en CDMA-telefon

Evo Shift 4G har ett QWERTY-tangentbord medan Inspire 4G inte

Inspire 4G har en mycket större skärm än Evo Shift 4G

Inspire 4G har en högre upplösning kamera än Evo Shift 4G

Evo Shift 4G har en framåtvänd kamera medan Inspire 4G 't