Skillnaden mellan Apple iPhone 4G och HTC EvoApple iPhone 4G vs HTC Evo

Hastigheten är en av de viktigaste faktorerna nuförtiden när det gäller mobiltelefoner som erbjuder multimedia. IPhone 4 och HTC Evo är två av de bästa smartphones på marknaden idag. IPhone 4 körs på iOS medan Evo är körs på operativsystemet Android från Google. Eftersom de kör olika operativsystem, de program som du kan ladda ner för varje är inte kompatibla med varandra. Det är värt att notera dock att iPhone 4 har en mycket mer tillgängliga program, men Google kommer att genomgående minska detta gap i framtiden.

Även en hel del människor kallar det för iPhone 4G, detta är faktiskt fel som iPhone är bara 3G-kompatibel. HTC Evo är utrustad med WiMax, som är bättre än 3G-teknik, men är fortfarande inte 4G kompatibel men marknadsförs och tas emot som ett 4G telefon.

Hårdvara skillnader mellan de två inkluderar storleken på skärmen. IPhone 4 skärm åtgärder på 3. 5inches medan HTC Evo mäter 4. 3inches. Trots den stora avvikelsen, har iPhone 4 en högre upplösning än Evo. Detta möjliggör mer detalj inom ett litet område. Kameran i Evo är också bättre än för iPhone 4. Den har en upplösning på 8 megapixlar medan den iPhone bara har 5 megapixlar.När det gäller minne, har iPhone 4 mer eftersom det kommer i 16GB och 32GB versioner. Även om Evo har en mycket begränsad internt minne på ungefär 350 MB användbar, det kommer med ett 8GB microSD-kort och användarna kan uppgradera eller lägga till ytterligare minneskort för praktiskt taget obegränsad minne. Detsamma gäller också för batteriet som den Evo batteriet kan bytas ut av användaren helt enkelt. Användaren kan inte enkelt öppna iPhone och batteriet behöver bytas ut vid ett servicecenter.

Sammanfattning:
1. iPhone 4 körs på iOS medan Evo körs på Android OS
2. iPhone 4 är en 3G-telefon medan HTC Evo är känd som en '4G' telefon
3. iPhone 4 skärmen är mindre jämfört med Evo skärmen
4. iPhone 4 Kameran har en lägre upplösning än den Evo kamera
5. iPhone 4 har mer minne jämfört med Evo