Skillnaden mellan Handbroms och Freemake Video Converter Handbroms vs Freemake Video Converter

Numera finns det egentligen ingen anledning att betala stora pengar bara så att du kan konvertera dina filmer och spara dem på telefonen eller andra enheter. Det finns programvara som gör jobbet ganska bra, och de är helt gratis. Två exempel på detta är parkeringsbroms och Freemake Video-omvandlare. Den huvudsakliga skillnaden mellan Handbrake och Freemake är de plattformar som de arbetar i. Freemake är endast tillgänglig i Windows-plattformar. Å andra sidan, är Handbroms multiplattform tillgänglig och är tillgänglig för Windows, Mac och Linux-användare.

Att vara flera plattformar är förmodligen det enda som talar för Handbroms i denna jämförelse. Freemake har en klar fördel gentemot sin konkurrent, som börjar med de format som de kan avge till. Handbroms kan endast utgående video i MP4 och Matroska och ljud i MP3-format. Dessa format täcker de flesta enheter, men inte alla format behöver för vissa människor. Freemake är en mycket mer flexibel än Handbroms eftersom det kan matas ut till alla format som nämns ovan samt WMV, AVI, MPEG, QuickTime, VOB, SWF, 3GP, och Blu-ray. Det 'är nog allt som någon någonsin kommer att behöva.

Ett annat område där Freemake ligger klart över parkeringsbromsen i de saker som de är kapabla att göra. Listan över funktioner i Freemake som inte finns i Handbrake inkluderar; möjligheten att ansluta sig till videofiler tillsammans; konvertera bilder i en video; lägga i specialeffekter; dela upp video i kapitel för lättare hoppning; och även ladda upp direkt till YouTube. Uppenbarligen låter Freemake du göra mycket mer med dina videoklipp än Handbroms gör. Naturligtvis tar det lite skicklighet och know-how om du vill uppnå utmärkta resultat.Det är helt klart en no-brainer om du väljer mellan Freemake och Handbroms att redigera och konvertera dina filmer. Freemake kan helt enkelt dig att uppnå mer med dina videoklipp än handbroms. Men om du använder en Mac eller en Linux-box, då finns det verkligen inget annat val eftersom du kan 't använda Freemake på dessa plattformar. I detta fall skulle Handbrake förmodligen räcka om du bara vill konvertera dina videoklipp.

Sammanfattning:

1. Freemake är endast tillgängligt i Windows medan Handbroms finns i Windows, Mac och Linux.
2. Freemake kan avge till ett bredare utbud av format än handbroms.