Skillnaden mellan Samsung Galaxy S II och LG Optimus 2XSamsung Galaxy S II vs LG Optimus 2X

Precis som datorer utvecklats till flera kärnor, är smartphones också gör samma sak i insatserna för att ha större processorkraft utan att öka värmen och strömförbrukningen. Två av de nyaste smartphones har dubbla kärnor processorer är den förbättrade Galaxy S II från Samsung och det passande namnet Optimus 2X. Det första skillnaden mellan de två som du sannolikt kommer att lägga märke till är storleken på skärmen. Galaxy S II-skärmen mäter 4. 3 inches medan den Optimus 2X är fortfarande ganska stor på 4 inches. Med skärmar, större helt enkelt bättre eftersom det låter dig se mer utan att zooma in eller skelning.

En annan stor skillnad mellan de två är mängden minne, både RAM och lagringsminne. Galaxy S II har en gigabyte RAM och antingen 16 eller 32 gigabyte för lagring. I jämförelse lagringsutrymme på Optimus 2X är bara upp till 8 GB, även om det 'är egentligen inte mycket av ett problem som båda enheterna har en microSD-kortplats. Ju större problem med Optimus 2X är 512 MB RAM. Även om det är bra tillräckligt för de flesta funktioner, det finns områden där mer skulle behövas som visas nedan.

Både Galaxy S II och Optimus 2X har 8 megapixel snappers som är ganska nära varandra när det gäller fortfarande kvalitet. Men när du går in video med 1080p, kan Optimus 2X endast hantera 24fps medan Galaxy S II kan upprätthålla 30fps. Detta är ned på bristen på minne av Optimus 2X. Med framsidan kameror, Galaxy S II upprätthåller fördelen med en något bättre 2MP kamera jämfört med 1. 3MP på Optimus 2X.Slutligen är båda telefonerna är utrustade med dubbla kärnor Cortex A9-processorer. Men en på Galaxy S II klockas högre vid 1. 2GHz jämfört med 1 GHz hastighet på Optimus 2X. Detta resulterar i en prestandaskillnad som syns tydligt i riktmärken och kände under tung användning. Sammantaget verkar Galaxy S II att vara bättre telefon; inte att Optimus 2X är en dålig.

Sammanfattning:

1. Galaxy S II har en större skärm än Optimus 2X
2. Galaxy S II levereras med mer minne än Optimus 2X
3. Galaxy S II har bättre kameror än Optimus 2X