Skillnaden mellan Nintendo DSi och DSi XLNintendo DSi vs DSi XL

Nintendo DSi är bara en annan version av Nintendo 'innovativa DS handhållna systemet. För att möta behoven hos människor som tycker DSi för liten, beslutade Nintendo att släppa Nintendo DSi XL. Den största skillnaden mellan de två är storleken som DSi XL är större i alla dimensioner jämfört med DSi och är tyngre med cirka 50%. vilket ger den DSi XL en kraftigare känsla och ger gott om utrymme för att vara bekvämt hållas. till och med pennan i DSi är längre med nästan 4 cm med den i DSi.

En fördel med DSi XL är de större LCD-skärmar. I stället för de 3. 25 tums skärmar på DSi har DSi XL 4. 2 tums skärmar installeras. De större skärmar nytta för dem som har nedsatt syn. Men för dem som är helt bra med DSi erbjuder DSi XL lite. Den behåller fortfarande samma upplösning. Så varje pixel i DSi pixel var helt enkelt gjort större; vilket resulterar i en lägre PPI (pixlar per tum) räknas och en blockier bild.

Även om större skärm bör tömma batteriet snabbare, desto större batteri förpackade av DSi XL ger bättre batteritid. Under minsta ljusstyrka kan DSi pågå någonstans mellan nio timmar till 14 timmar av spelande. Under samma inställningar kan DSi XL varar 13 till 17 timmar med en full laddning. Ljudet är också något bättre för DSi XL. Den något större högtalare på DSi XL ger-off en större ljud än små högtalare på DSi.Allt som allt är det DSi XL helt enkelt en större variant av DSi. Den spelar samma spel och kan göra ungefär samma saker. Ju större skärm, större batteri och bättre högtalare helt enkelt förbättra upplevelsen på bekostnad av storlek och vikt. Och för bara $ 20 mer, kan du få en DSi XL. Men om du är bra med DSi, bör den extra bulk och priset på DSi XL vara onödigt.

Sammanfattning:

  1. DSi XL är större och tyngre än DSi
  2. DSi XL har en längre penna än DSi
  3. DSi XL har en större skärm än DSi
  4. DSi XL har en längre batteritid än DSi
  5. DSi XL har något bättre ljud än DSi