Skillnaden mellan iPhone 4 och iPhone 4SiPhone 4 VS iPhone 4S

Frisläppandet av nästa iPhone-modell är en mycket efterlängtade årlig händelse. Frisläppandet av iPhone 4S besviken många människor som väntade iPhone 5 eftersom iPhone 4S såg ganska mycket identisk med iPhone 4. Men iPhone 4S erbjuder betydande uppgraderingar att skilja den från sin föregångare. Den största skillnaden mellan iPhone 4 och iPhone 4S är den senare 's användning av en dual-core processor med en förbättrad chipset. Den iPhone 4S är den första av de iOS-enheter för att idrotten en dual-core processor, vilket ger en behandling kant och en mjukare upplevelse.

En annan stor skillnad mellan iPhone 4 och iPhone 4S är i deras cellulära radioapparater. De
iPhone 4 kom antingen modeller GSM eller CDMA som inte är kompatibla med varandra och kan endast användas med sina respektive nät. Å andra sidan, har iPhone 4S båda radio och anses vara en världs telefon eftersom du kan använda den nästan var som helst i världen med mobiltäckning.

Också ganska anmärkningsvärt är Siri, Apple 's taligenkänning programvara som bara finns på iPhone 4S. Siri kan direkt svara på talade frågor användaren genom att ge ett direkt svar eller ge sökresultaten när den inte kan ge ett direkt svar. Siri är ganska underhållande och är en av de främsta orsakerna till de som uppgraderats från iPhone 4 till iPhone 4S.IPhone 4S också ups kameran upplösning från 5 megapixlar på iPhone 4 till 8 megapixlar. Med allt annat hålls konstant, skulle en högre upplösning kamera alltid ge en bättre bild. IPhone 4S är också kan spela in 1080p video, en avsevärd förbättring av 720p upplösning av iPhone 4. Kamerasensorn av iPhone 4 kan spela in 1080p video, men det är processorn som inte kan klara av de höga processkostnad . Dual-core processor av iPhone 4S och inte högre upplösning kamera gör det möjligt att spela in på den högre upplösningen.

Sammanfattning:

1. iPhone 4S sport en dual-core processor medan iPhone 4 har en single-core processor.
2. Den iPhone 4S är en världstelefon medan iPhone 4 inte.
3. iPhone 4S har Siri medan iPhone 4 inte.
4. iPhone 4S är utrustad med en högre upplösning kamera än iPhone 4.