Skillnaden mellan NTSC Xbox 360 och PAL XBOX 360NTSC Xbox 360 vs PAL XBOX 360

När det gäller konsoler, en av de mest förvirrande och förmodligen de mest frustrerande problem är NTSC / PAL. Xbox 360 är inget undantag eftersom det finns en version för NTSC och en annan för PAL. Den väsentliga skillnaden mellan de två av dem är som TV-apparater de arbetar med. En PAL Xbox 360 inte skulle fungera med en NTSC TV-apparaten och samma sak med en NTSC Xbox 360 och en PAL bara TV. Om du planerar att beställa en Xbox 360 från utlandet, bättre att se till att den är kompatibel med din TV innan du köper.

En annan fråga, men inte direkt orsakats av att vara NTSC eller PAL, är den spänning som Xbox 360 skulle ta. De flesta länder som använder PAL-standarden har 220V kraftledningar medan de flesta länder som använder NTSC-standarden har 110V kraftledningar. Även om det är den allmänna regeln är inte alltid sant eftersom det finns länder som har 220V kraftledningar, men också följer NTSC-standarden. Eftersom Xbox 360 inte tar dubbel spänning, bör du titta in i rätt spänning för din konsol som ansluta en 110V Xbox till en 220V kraftledning skulle snabbt steka din konsol. Du skulle behöva få en spänningsomvandlare om spänningarna på konsolen och vägguttaget don 't match.

Ett annat bekymmer är de spel som du kan spela med Xbox 360. Även om en hel del spel kan spelas på antingen systemet, finns det fortfarande spel som fungerar endast på en och inte den andra. Detta kan bidragit till den region som kodar som genomfördes innan att hindra människor från att spela en NTSC spel på en PAL-systemet och vice versa. Om du har en PAL spel som är känd för att arbeta med ett NTSC-system, kan du försöka att ändra bildskärmsinställningarna till 60 Hz för att försöka lösa problemet. Annat än att är den enda rimliga lösningen för att få ett spel som är kompatibla med ditt system.Sammanfattning:

1. En PAL Xbox 360 inte kan ansluta till en NTSC TV medan en NTSC Xbox 360 inte kan komma i kontakt med en PAL Xbox 360
2. PAL Xbox 360 tar ofta 220 volt medan NTSC Xbox 360s ta 110V