Skillnaden mellan iOS 4. 3. 1 och iOS 4. 3. 2iOS 4. 3. 1 VS iOS 4. 3. 2

Eftersom iOS är det enda operativsystemet för ett antal Apple-produkter som inkluderar iPhone, iPod och iPad, är det viktigt att de snabbt hitta och åtgärda problem som dyker upp. Detta är syftet med patchar som iOS 4. 3. 1 och iOS 4. 3. 2. Den största skillnaden mellan iOS 4. 3. 1 och iOS 4. 3. 2 är att den senare är bara en liten lapp som fixar en par problem som dykt upp i iOS 4. 3. 1. Om du inte har någon av de frågor som anges nedan, inte har de berörda enheterna, eller använd inte den drabbade tjänsten uppdatering till iOS 4. 3. 2 skulle förmodligen inte göra någon märkbar skillnad i hur enheten fungerar och det finns ingen akut behov av att uppdatera.

Det första problemet som iOS 4. 3. 1 hade som är fast i iOS 4. 3. 2 är med videomatningen i Facetime. Med iOS 4. 3. en video kan visas trasiga eller helt enkelt frysa under eller före videosamtalet. Med tanke på att alla inte använder Facetime på en regelbunden basis, är detta problem inte att stora och påverkar inte alla användare. Men ändå är det ett fel som måste åtgärdas för att leverera full funktionalitet.

Det andra problemet som dök upp i iOS 4. 3. 1 är specifik för iPad och påverkar inte andra enheter som iPhone eller iPod; även WiFi endast version av iPad påverkas inte av detta problem. Nämnda problem är frågan berör 3G-uppkoppling. En 3G iPad med iOS 4. 3. 1 kan ha svårt att ansluta till nätverket eller uppleva avbrutna anslutningar.Båda dessa problem rättats med iOS 4. 3. 2, så att de ska fungera korrekt. Även om det finns ingen brådska att uppdatera om du inte har de angivna problemen ovan, fortfarande är det vettigt att uppdatera när du kan. iOS 4. 3. 2 fortfarande behövs när du patch till en senare uppdatering, även om du inte upplever dessa problem ovan.

Sammanfattning:

1. iOS 4. 3. 2 är en mindre uppdatering som åtgärdar problem som finns i iOS 4. 3. 1
2. iOS 4. 3. 2 Åtgärdar videoproblem med Facetime i iOS 4. 3. 1