Skillnaden mellan Samsung Moment och Samsung InterceptSamsung Moment vs Samsung Intercept

Den tvivel om livskraften hos Google 's Android som en konkurrenskraftig smart telefon OS snabbt raderas med störtflod av smartphones från olika företag som använder Android. Intercept och nu är två erbjudanden från Samsung för Android OS med ögonblicket föregick den . intercept med nästan ett år den viktigaste skillnaden mellan de två är användningen av AMOLED skärm i ögonblicket,. skärningen använder standard TFT LCD som mest portabla enheter använder AMOLED skärmar fungerar annorlunda än LCD-skärmar, men det har vissa fördelar, som innehåller mindre strömförbrukning, ljusare display, reducerad tjocklek, och snabbare svarstider.

Bortsett från att en stor skillnad, resten är ganska liten. Interceptet är utrustad med ett 1500mAh batteri, vilket är 60mAH större än 1440mAh batteri av ögonblicket; förmodligen för att kompensera för den högre batteriförbrukning på LCD-displayen. Trots att en större kapacitet batteri än Moment förvaltar Intercept fortfarande att raka av några millimeter i varje dimension, vilket resulterar i en enhet som är något mindre än för tillfället. Det är också lättare än då med ungefär 14% som ögonblicket väger 161 gram medan Intercept väger bara 139 gram.

Eftersom nu är äldre än Intercept. Det förväntas också att den programvara som levereras med är äldre. Det ögonblicket kommer förinstallerad med Android 1. 5 (Cupcake) medan Intercept kommer förinstallerad med Android 2. 1 (? Clair). Det finns egentligen ingen anledning att oroa sig men som nu är uppgraderas via ett antal olika sätt. Du behöver bara se till att enheten är uppdaterad till den senaste versionen att det kan utnyttja som det har skett stora förbättringar Android sedan version 1. 5.

De återstående specifikationer av båda telefonerna förblir desamma, inklusive skärmstorlek, minne, nätverksfrekvenser, anslutning och kamera resolutioner. Även nu är den äldre telefonen mellan de två, fortfarande har sina fördelar jämfört med Intercept. Det är upp till användaren att välja mellan en bättre skärm eller en mindre och lättare enhet.

Sammanfattning:1. Moment använder en AMOLED skärm medan Intercept använder en LCD-skärm

2. Intercept har en något högre batterikapacitet än Moment

3. Intercept är mindre och lättare jämfört med Moment