Skillnaden mellan Motorola Pro och Samsung Galaxy S IIMotorola Pro vs Samsung Galaxy S II

Motorola Pro och Samsung Galaxy S II är både Android-telefoner. Var och en har bara en annan form som tjänar ett specifikt syfte. Motorola Pro har ett QWERTY-tangentbord som i hög grad kan förbättra skrivhastighet och är mycket fördelaktigt för dem som ständigt skriva långa e-postmeddelanden på sina telefoner. Nackdelen med tangentbordet är att det tar upp plats. För att minimera skillnaden i storlek (Pro är något tyngre och större än Galaxy S II), är storleken på skärmen offras. Jämfört med 4. 3-tums skärm av Galaxy S II är 3. 1-tums skärm av Motorola Pro bara rent ynklig.

Motorola Pro är också ganska efter i fråga om processorkraft. Medan Galaxy S II har en dual core processor, har Pro fortfarande en enda processor. Motorola Pro är fortfarande mycket galleriets med majoriteten av program, men Galaxy S II har säkert ett ben upp särskilt när du kör flera program samtidigt.

Galaxy S II har också bättre kameror än Motorola Pro. Till att börja med, Pro 't har en sekundär kamera så videosamtal är inte möjligt med Pro. Galaxy S II har inte bara en sekundär kamera, dess huvudkameran har även en högre upplösning till Pro 8-megapixel' s 5 -megapixel kamera. Galaxy S II är kapabel att 1080p videoinspelning som är den högsta upplösningen som används av nuvarande HDTV. I jämförelse, är Motorola Pro bara kan SD-upplösning på 480p.Även lagring är inte ett problem för båda enheterna som de båda har microSD minneskortplatser, är det värt att notera att Galaxy S II levereras med mer internt minne än Motorola Pro. Du kan få Galaxy S II i 16GB eller 32GB modeller medan endast Pro levereras med 8 GB.

Sammanfattning:

1. Motorola Pro har ett QWERTY-tangentbord, medan Galaxy S II 't.
2. Motorola Pro är något större och tyngre än Galaxy S II.
3. Galaxy S II har en större skärm än Motorola Pro.
4. Galaxy S II har en dual core processor medan Motorola Pro fortfarande använder en enda processor.
5. Galaxy S II har bättre kameror än Motorola Pro.