Skillnaden mellan Android 2. 3 (Gingerbread) och Android 2. 3. 2 (OTA)Android 2. 3 (Gingerbread) vs Android 2. 3. 2 (OTA)

Med lanseringen av många telefoner som kör Googles 's Android 2. 3, även känd som Gingerbread, är det oundvikligt att människor skulle stöta buggar som tidigare var okända. Detta är vanligt i alla program, och de flesta företag släpper mindre uppdateringar korrigera problemen. Detta är den stora skillnaden mellan Android 2. 3 och Android 2. 3. 3. 2. 3 är den senaste versionen medan 2. 3. 2 är den mindre uppdatering för att åtgärda ett problem.

Problemet som Android 2. 3. 2 verkar vara att ta itu med är SMS-bugg som många människor stött på i Android 2. 3. Efter långvarig användning av telefonen, SMS du skickar kommer inte alltid får skickas till den person du tänker det till . Detta är problematiskt eftersom du är osäker på om den person som du behöver för att kontakta fick meddelandet eller om ett konfidentiellt meddelande gick till någon som spelar ingen 't behöver veta. Med Android 2. 3. 2, kan du vara säker på att meddelandet var skickas korrekt om du inte gjort ett misstag, naturligtvis.

En annan viktig skillnad mellan de två är hur man får det. Android 2. 3. 2 skjuts av bärare OTA (Over The Air). Du får helt enkelt en uppmaning att installera patchen, och när du 've bekräftat det, skulle telefonen ladda ner patchen och installera det på din telefon. Detta är inte fallet med Android 2. 3 eftersom det är en stor release. Om du har Android 2. 2 (Froyo), måste du manuellt har telefonen uppdateras till Gingerbread om och när tillverkaren av telefonen släpper en Gingerbread uppdatering. det är också möjligt att installera Android 2. 3. 2 manuellt, men du behöver vissa tekniska know-how för att uppnå detta. det är helt enkelt bättre att bara vänta på din operatör för att driva uppdateringen till telefonen och göra det därifrån.Sammanfattning:

Android 2. 3 är den senaste versionen för smartphones, medan Android 2. 3. 2 är bara en liten lapp.
Android 2. 3. 2 fixar SMS bugg som finns i Android 2. 3.