Skillnaden mellan Original Apple MacBook batteri och BatteriOriginal Apple MacBook batteri vs Batteri

I livet för en bärbar dator, det kommer en tid när batteriet behöver bytas ut eftersom det inte längre går att ladda eller 't pågå så länge som ägaren måste det. Med Apple MacBook, är valet mellan ursprungliga Apple MacBook batterier eller någon av de många ersättningsbatterier från tredjepartstillverkare. den största skillnaden mellan original Apple MacBook batterier och utbytesbatterier är naturligtvis deras pris. i detta avseende skillnaden i pris kan variera $ 30 mindre ned till ungefär halva priset eller ännu lägre. Så om du får en bra ersättningsbatteri, du kan spara lite pengar.

Fördelen med att få ett nytt batteri är möjligheten att få en som har en högre kapacitet än den ursprungliga. Med ursprungliga Apple MacBook batterier, kan du bara få samma kapacitet. En ökad batterikapacitet kan öka den totala vikten av den bärbara datorn men du får en utökad användning tid med varje laddning.

Men med utbytesbatterier, så får man inte samma försäkran om tillförlitligheten som du får med en ursprunglig Apple MacBook batteri. Beroende på var du får det nya batteriet, kan det vara så länge som det ursprungliga eller det kan pågå en vecka. Apple tillhandahåller också garanti när du får originalbatterier så att du kan få batteriet du fick ersättas i fall det har en fabrik defekt. Vissa tredjepartstillverkare ger också garantier men ofta inte så länge vad Apple erbjuder. Styra klart från säljare som inte ger någon form av garanti eftersom du kan få en defekt produkt.Välja mellan ett original och ersättningsbatteri kan vara ganska knepigt. Å ena sidan, kan du spara pengar; men å andra sidan kan du inte vara nöjd med vad du får. Om du använder datorn för viktiga saker, är det bättre att få batteriet direkt från Apple för att undvika problem senare en. Sedan är det fråga om icke-användare utbytbara batterier, vilket är fallet med MacBook Air. I detta fall är det också bättre att få batteriet från Apple som de kommer att installera det åt dig.

Sammanfattning:

1. Ersättnings batterier är oftast billigare än original Apple MacBook batterier
2. Utbytesbatterier kan ha högre kapacitet än original Apple MacBook batterier