Skillnaden mellan HTC Sense 2. 0 och HTC Sense 3. 0HTC Sense 2. 0 vs HTC Sense 3. 0

HTC Sense är en ansökan HTC att tillhandahålla ett alternativt gränssnitt till den tråkiga gränssnittet i Windows Mobile. Efter HTC hoppade fartyget till Android, förde de känner tillsammans med dem sedan Android 's gränssnitt var ganska saknades på den tiden. Nu har HTC släppt den tredje versionen av Sense i telefoner som Sensation. Den mest märkbara skillnaden mellan Sense 3. 0 och dess föregångare, Sense 2. 0, är ​​låsskärmen. i den tidigare versionen, är låsskärmen ganska karga. Med Sense 3. 0, kan du välja program samt andra bitar av information om låsskärmen.

En annan förbättring av Sense 3. 0 kan ses i Clock och väder-appar. Dessa program har nu en hel del mer i detalj i dem jämfört med samma program i Sense 2. 0. Väder Appen har även animeringar som presenterar de förväntade väderleksförhållanden för ökad ögongodis.

En förändring i Sense 3. 0, som säkert kommer att leda till ett antal irriterade användare är rullning. Till skillnad från i Sense 2. 0 där rullning är kontinuerlig och jämn, Sense 3. 0 gör det genom sidan. Varje gång du drar övergångar en hel sida som snäpps fast. Detta är faktiskt mycket användbar eftersom du enkelt kan räkna ut var i nätet den app du söker verkar. Men en hel del användare har redan vant sig vid det gamla sättet. Vad 'ännu mer försvårande är att HTC inte ett sätt att stänga av nya rullningsmetoden.

Sedan finns den nya HTC Watch program som du bara kan hitta i Sense 3. 0. HTC Watch är ett program som är knuten till innehållet leveransservice HTC video. Detta är ganska mycket som alla VOD-tjänsten som strömmar filmer och TV-program till din dator eller TV. Förutom att detta på telefonen, så du måste se till att du har en utmärkt anslutning via WiFi eller 3G.Bortsett från de ovan nämnda, finns också ett antal mycket små tweaks som gjordes för att förbättra prestanda för Sense 3. 0. Dessa smärre tweaks inkluderar optimeringar för att anpassa sig till de större skärmupplösningar samt optimeringar för att dra fördel av nyare dubbel core processorer.

Sammanfattning:

1. Sense 3. 0 har en mer användbar låsskärmen än Sense 2. 0
2. HTC Klocka och Väder widgets har fler detaljer i Sense 3. 0 än i Sense 2. 0
3. Sense 3. 0 redskap rullning av sidor medan Sense 2. 0 gör så smidigt
4. Sense 3. 0 har HTC Watch programmet medan Sense 2. 0 't