Skillnaden mellan iPhone och mobiltelefoniPhone vs mobilen

Allvarligt, som spelar 't har en mobiltelefon eller någon typ av kommunikationsenhet nuförtiden? Det fanns en tid då mobiltelefoner är bara en statussymbol och endast personer med tillräckliga resurser kan unna sig lyxen av mobil kommunikation. Men i dag, pris är inte en stor fråga längre. Visst, det finns en hel del dyra mobiltelefoner på marknaden, men många kan köpas med ett billigt pris.

Frasen mobiltelefon är bara en kort terminologi för mobiltelefon. Mobiltelefoner är mobiltelefoner som använder mobil teknik. De är i grunden elektroniska apparater som gör att användare kan kommunicera på språng över ett mobilnät. Don 't förvirra mobiltelefoner med trådlösa telefoner som de är helt olika varandra. Trådlösa telefoner har begränsad räckvidd via en enda basstation medan mobiltelefoner fungerar med många basstationer som kallas cellplatser strategiskt spridda på olika platser för att ge omfattande täckning.

Mobiltelefoner kallas också mobiltelefoner och det hade gått igenom en hel del nyheter. Utvecklingen av mobiltelefoner har varit en fantastisk och vi är nu i den 4: e generationen (4G) som är i stånd att många saker. Det är nästan som en personlig dator i handflatan.

Vid första, folk var bara nöjd med mobilen 's rå förmåga att sända och ta emot samtal när du flyttar runt. På grund av hård konkurrens mellan tillverkande företag och förbättringar i datortekniken, har mobiltelefoner förbättrats med stormsteg. För tre årtionden, många människor hade bevittnat nästan otroliga utvecklingen av mobiltelefoner.

Nu är de flesta mobiltelefoner förväntas ha de grundläggande funktionerna i SMS, bluetooth, MMS, kamera (video och still), blockflöjt, multimediaspelare, och mycket mer. Ändå hade det aldrig upphört att förbättra och 2001 den 3: e generationen (3G) av mobilteknik high-end och högteknologiska mobiltelefoner uppstod. Sådana telefoner är märkta som smartphones och många håller med om att den nuvarande kungen av smartphones är iPhone.iPhone har satt standarden och har satts så högt att många iPhone utmanare misslyckats. iPhone har förmågan att utnyttja internet för att få kontakt med andra människor '' t.ex. surfa på webben, e-post och snabbmeddelanden. Multimedia lagring och uppspelning är utmärkt och med otaliga applikationer att välja mellan. Vi skulle kunna gå på och på, funktionerna är till synes oändliga.

iPhone är en Apple Inc. produkt och det är för närvarande på sin 3: e uppgradering, iPhone 3GS.

Sammanfattning:

1. kategoriskt iPhone anses vara en mobiltelefon, men mer lämpligen en smartphone.