Skillnaden mellan Samsung Galaxy S II (GT-I9100) och Motorola Atrix 4GSamsung Galaxy S II (GT-I9100) vs Motorola Atrix 4G

Galaxy S II och Atrix 4G tillhör nästa generations smartphones; kännetecknas av stora skärmar, processorer med dubbla kärnor, stora mängder minne och HD-kapacitet. Det finns en hel del skillnader mellan de två, och låt 'oss börja med skärmen. Galaxy S II har en större och bättre skärm än Atrix 4G med 4. 3 inches jämfört med 4 inches av den senare. Galaxy S II använder också AMOLED-teknik som har visat sig vara överlägsna i många aspekter till traditionell TFT används i Atrix 4G.

Kameran är också överlägsen på Galaxy S II. Den har en 8 megapixel kamera som tar utmärkta bilder och HD-kvalitet video upp till 1080p upplösning. Atrix 4G Kameran tar också utmärkta bilder och slagen av Galaxy S II med avseende på stillbilder endast av upplösning. Med video kan Atrix 4G bara spela i 720p även om det förväntas att ha 1080p inspelning via en patch. Detta leder oss till nästa thingCsoftware.

Båda dessa telefoner köra Android operativsystem och det 'är bara en fråga om vilken version. Galaxy S II levereras med Gingerbread, som är den senaste versionen för smartphones, medan Atrix 4G levereras med Froyo. Det finns ingen anledning till att Atrix 4G kan 't köra pepparkakor, och det' är förmodligen bara en fråga om timing varför Motorola gick med Froyo. en patch för att uppgradera Atrix 4G till Gingerbread förväntas snart, och det skulle förmodligen ta med 1080p inspelning.Huvuddelen av buzz på Atrix 4G handlar inte om själva enheten utan på de tillbehör som Motorola har gjort för det. Top på listan är den bärbara docka. Det är i grunden en mini anteckningsbok där du kan docka din Atrix 4G på, och det skulle fungera som en bärbar dator som kör en anpassad Linux. Dockan är faktiskt bara ett tangentbord, batteri, och skärmen så att det inte skulle fungera på egen hand. Det har den fördelen, men att ta ut din Atrix 4G när den är dockad. Men på $ 300- $ 500 för bryggan ensam, visar det vara ganska rejäl investering.

Sammanfattning:

1. Galaxy S II har en större skärm än Atrix 4G.
2. Galaxy S II har en bättre kamera än Atrix 4G.
3. Galaxy S II kan spela in i HD medan Atrix 4G kan inte.
4. Galaxy S II levereras med Gingerbread medan de Atrix 4G levereras med Froyo.