Skillnaden mellan iPhone 5S och iPhone 5CIPhone 5S vs. iPhone 5C

iPhone 5S släpptes 2013 tillsammans med iPhone5C, som är en revolutionerande förändring i Apples varumärke av smarta telefoner .Vi kommer att ha en kort diskussion om skillnader och likheter mellan dessa modeller. Med likheterna mellan dessa telefoner både komma med ett iOS7 operativsystem och kommer upp med 1 GB RAM och har liknande dimensioner. Vikten av 5C är 132 gram, vilket väger mer än 5S vilket är 112 gram.

Chipet uppsättning skiljer sig också i dessa smarta telefoner med 5S komma med A7 chip set med en quad core processor medan 5C kommer upp med A6 chip set med en trippel core processor och båda har 1 GB RAM.

Visningen av båda dessa anordningar är 4-tums Retina Display men 5S kommer upp med ett fingeravtryck lås anläggning som var ett viktigt inslag i 5S men inte är närvarande i den 5C. Båda har en bakre kamera på 8 megapixlar och en främre kamera på 1. 2 megapixel, men blixten skiljer sig åt. Medan 5C kommer upp med LED-blixt för att lägga till verkligheten bilder, är blixten används i 5S med den sanna tonen blixt och 5S kommer upp med en slow motion video inspelning som inte är närvarande i 5C.Båda dessa enheter har Bluetooth 4. 0 men batterikapaciteten av 5S är 1570mh medan 5C är med ett mindre batteri av 1507mh, vilket gör 5S en lång monter jämfört med 5C.

5S kommer upp med tre varianter av 16GB, 32GB, 64GB lagringsutrymme medan 5C kommer upp med två varianter 16GB, 32GB. Färgerna som var en revolution i 5C förde stänk färger till Apples varumärke av mobiler som tidigare stod för tvåfärgade upplaga och kostnaden för 5C var låg för en Apple frisättning som markerar den nya strategin för Apple.

Resten är ganska lik med båda dessa telefoner med alla de funktioner som har varumärket Apple på dem. För att sammanfatta diskussionen:

I Phone 5C kommer upp med A6 chip set medan 5S är med A7-kretsuppsättningen

iPhone 5C kommer upp med trippel core processor medan 5S är byggd med den kraftfulla quad core-processor

iPhone 5C är väger mer än 5S

iPhone 5S är byggd med en mer kraftfull batteri än 5C

iPhone 5S kommer upp med verklighets ton blixt för att förbättra den verkliga bildfångst