Skillnaden mellan Canon Vixia och Canon LegriaCanon Vixia vs Canon Legria

Canon 'långa historia av optisk briljans, överlägsen bildbehandling, utmärkta prestanda och innovation inom alla typer av kameror, särskilt fotografiska och sända TV-kameror, har förtjänat det rykte som en av de mest lätt att känna igen varumärken inom området för fotografi och bildbehandling. från sin långa lista av kvalitetsprodukter, kommer det senaste inom HD-videokameror C VIXIA HF10 och Legria HFS11.

Jämförelse

Den Vixia HF10 dubbla flashminnes videokamera är nu ännu lättare och mer kompakt än någon annan videokamera. Den Vixia erbjuder en Advanced Video Codec High Definition (AVCHD) inspelningsformat med största lätthet, inte tala om de olika och många fördelarna med flashminne. Blixten används i några av de bästa elektroniska prylar runt, liksom de senaste bärbara datorer, samt stationära datorer, handdatorer, mobiltelefoner och musikspelare. Canon 's dubbelt flashminne är ett tecken på kvalitet, och en av de bästa i världen Det gör inspelning till både Vixia.' S 16 GB internt minne och en löstagbar SDHC-kort; skapa flexibilitet samtidigt överföra filer och använda uppspelningsfunktionen, liksom att skapa extra lagringsutrymme.Utöver sin överlägsna prestanda, är Canon 's Vixia HF10 packad med en mängd andra exklusiva funktioner, inklusive en full 3. 3 megapixel HD CMOS-sensor och en avancerad bildprocessor, omedelbar autofokus, en 2. 7 tums multi-vinkel skärm, en 12x HD zoomobjektiv, och mycket mer,. som gör denna gadget typiskt Canon, och oöverträffad kvalitet Särskilt dess lätt att ansluta till en dator, noggrannhet, levande färger och utmärkt bildkvalitet, gör det till en favorit bland videokamera shoppare. Men på den negativa sidan, det har inte en mycket bra batteritid, vind blockering och ljudkvalitet samt anser ljusförhållanden.

I samma utbud av kvalitets videokameror från Canon är Legria HFS11, som är efterföljaren till Legria HFS10. Detta var också en av de bästa mottagna HD-videokameror, men lite dyr på sin tid. Den HFS11 ärver naturligtvis alla funktioner i sin föregångare, men som man kan förvänta sig, är packad med en rad förbättrade funktioner. Särskilt har det HFS11 överlägsen fotografering i svagt ljus och den förbättrade dynamiska optiska bildstabilisator, som praktiskt taget eliminerar all skakning under inspelningen, vilket gör att filma när hon gick mycket möjligt. Den levereras med en 64 GB flash-enhet, vilket möjliggör upp till två timmar film i HD, och som Vixia, är det förenligt med SDHC-kort. Andra funktioner inkluderar en 8 megapixel bild (fortfarande), olika automatiska kontroller, samt manuella kontroller.

Sammanfattning:
LEGRIA är överlägsen när det gäller fotografering i svagt ljus, medan Vixia presterar dåligt på detta område.