Skillnaden mellan Palm Pre och Palm PixiPalm Pre vs Palm Pixi

De senaste erbjudanden från Palm inkluderar Pre och Pixi. Den största skillnaden mellan de två är formfaktor av enheten. Pre är ett reglage, döljer en komplett QWERTY-tangentbord under, medan Pixi är en vanlig candybar men fortfarande har en komplett QWERTY-tangentbord på framsidan. Det beror bara på dig om mekanismen för glidtilltalar dig eller om du gillar bekvämligheten med att ha tangentbordet hela tiden. Även om namnet Pixi kan innebära att det är mycket liten, är det bara något tunnare och smalare än Pre. Det är också längre än den Pre med ungefär en halv tum, förmodligen för att rymma skärmen och tangentbordet.

Eftersom Pre har lite mer användbart utrymme, med tangentbordet gömd i bilden, har det en större pekskärm än Pixi. Medan Pixi har en 2. 63 tums diagonal, är att Pre 3. 1 inches; knappt en halv tum skillnad. Den har också en något högre upplösning med den vertikala ökade med 80 pixlar medan de horisontella upplösningar är desamma.

För avbildning, är Pre utrustad med en 3 megapixel sensor med LED-blixt. Även om Pixi är även utrustad med en LED-blixt, har dess sensor en upplösning på bara 2 megapixlar. Under samma betingelser, kan Pre ta bättre och större bilder än Pixi.Wi-Fi är en viktig egenskap eftersom det gör det möjligt att ansluta till ett nätverk, vare sig det ditt hemnätverk eller nätverket på jobbet. Wi-Fi är standard i alla versioner av Pre. Den ursprungliga Pixi har inte Wi-Fi, men en senare version, dubbad som Palm Pixi Plus är redan utrustad med det.

Båda telefonerna använder samma WebOS från Palm och har nästan identiska funktioner. Det är verkligen mycket liten skillnad mellan de två telefonerna. Om Wi-Fi är en del breaker för dig, så ska du gå med Pre eller kanske Pixi Plus, som lägger Wi-Fi till Pixi.

Sammanfattning:
1. Pre är ett reglage medan Pixi är en candybar
2. Pre är kortare men något tjockare och bredare än Pixi
3. Pre har en större skärm jämfört med Pixi
4. Pre har en bättre kamera än Pixi