Skillnaden mellan Verizon Apple iPhone 4 och Motorola Droid XVerizon Apple iPhone 4 vs Motorola Droid X

CDMA, den mindre av de två mobilnät som används över hela världen i dag, har en konstant brist på nya telefoner; Till skillnad från GSM där nya telefoner hålla dyker upp då och då. Införandet av iPhone för Verizon har fått människor att fråga om det är ett bättre val än Droid X. Det första du kommer att märka är skillnaden i storlek: Droid X är större än iPhone 4 i alla dimensioner, inklusive vikt. Ju större ram Droid X har en 4. 3 tums skärm. Jämfört med 3. 5 tums skärm av iPhone 4, är den större skärmen på Droid X säkert bättre för att surfa på internet och titta på filmer.

När det gäller att lagra filmer och andra medier, har iPhone 4 fördel eftersom det kommer i 16 och 32 gigabyte versioner medan Droid X endast har 6. 5 GB internt minne. Dess saving grace är microSD-kortplats som rymmer kortstorlekar på upp till 32 GB. Däremot är iPhone känd för att inte ha användartillgänglig delar, så det är ingen överraskning att det finns ingen minneskortplatsen av något slag.

När det gäller kameror, ger Droid X 's 8 megapixel sensor en högre upplösning. Men 5 megapixel kamera av iPhone 4 slår kamera Droid X som ett paket. Inte bara ta bättre bilder, men det är mer lyhörd. Båda kamerorna kan ta 720p video, men iPhone har en bildhastighet på 30 fps jämfört med Droid X 's bildfrekvens på 24fps. 30fps är bättre eftersom det skalar ner ganska fint till 15fps för online uppladdningar.Trots alla skillnader mellan telefoner, det hela handlar om att deras operativsystem. Droid X kör Google 's Android, medan iPhone 4 har iOS. Även om det finns många skillnader mellan de två operativsystemen, för de flesta användare, det' handlar om apps. Båda har en guldgruva av program att välja mellan, men för tiden, verkar det som om iPhone 4 har mer.

Sammanfattning:

1. Droid X är något större och tyngre än iPhone 4
2. Droid X har en större skärm än iPhone 4
3. Droid X har mindre minne än iPhone 4
4. Droid X minnet är utbyggbart, medan iPhone 4 är inte
5. Droid X har en högre upplösning kamera än iPhone 4