Skillnaden mellan Blackberry Z10 och HTC OneBlackberry z10 vs HTC One

HTC med deras vanligt förekommande tagline att vara 'tyst lysande' måste jämföras med andra telefoner på marknaden för att se hur lysande deras utveckling är. Jämförelsen av intresse är nu hur HTC One kan jämföras med Blackberry Z10. Det råder ingen tvekan om att detta är en unik kamp of the Titans.

Blackberry Z10 släpptes i januari 2013 och har visat sig vara en kraft att räkna med, med att vara utan tvekan en stor innovatör och skapare av företagstelefoner. Utformningen av Z10 innehåller en 4. 2 tums skärm som kan producera 355 ppi (pixlar per tum) som är helt fantastiskt och detta ökar den totala användarupplevelsen. Kroppen och finish kroppen är plast och gummi, även om gummit är ganska praktiskt att skapa grepp. Finishen på HTC One å andra sidan är av aluminium som ger dig en rik känsla som du rör telefonen rams tjocklek varierar 4-9 mm. HTC One display är en av ett slag, med en 1080p-skärm. Videor på den här telefonen är bara men ett nöje att titta på och du kan gå förlorad när du njuta av bildkvaliteten.

HTC One levereras med en 1. 7 GHz quad core-processor, vilket innebär att den kan hantera många Android-appar med mycket lätthet. Den Z10 å andra sidan är inte så mycket bakom med sin 1. 5 GHz dual core processor. Båda telefonerna kommer med en RAM på 2 GB. HTC One har precis men öppnade en ny front för konkurrenter att följa.

Z10 har 2 kameror med en back kamera på 8 MP och en främre kamera på 2 MP. Z10 verkar dock fortfarande har en bit kvar, med sina kameror producerar genomsnittliga foton. Time shift-funktionen är dock mycket användbar eftersom den tillåter att välja de bästa människorna 's ansikten. HTC One verkar dock hålla sig till sina 4 MP kameror som de säger kan ta bättre bilder som de har utformats för att möjliggöra 300 procent mer av ljus än en konventionell kamera.

Operativsystemet som Z10 körs på är BB10 som är den senaste programvaran skapats och har stora uppgraderingar från sina föregångare. Den levereras med fantastiska funktioner som skapar en interaktiv användarupplevelse. HTC One däremot körs på Android-plattformen med användning av HTC Sense hud. Den mest aktuella uppgradering som används i HTC en är BlinkFeed, en one stop skärm som möjliggör enkel hantering av telefonen.

Valet av typ av telefon är i slutändan att du köparen. Båda de två telefonerna kan endast identifieras som djur i sin egen känsla. Det hela kommer att föredrar omvärlden som du föredrar. Om du råkar föredra operativsystemet Android, välj sedan HTC One. Å andra sidan, om du känner dig bekväm verksamma på företagsmiljö att Blackberry skapar, då Z10 bör valet att gå till. Den enda begränsningen som kan sägas om Z10 är att du måste ha för att erkänna att det har begränsat Apps och detta kan vara frustrerande att arbeta med. Allt som allt en stor telefon som det är.Sammanfattning

Utbyggnaden av HTC One är med aluminiumkaross medan Z10 med en plast och gummi bygga som är bra för grepp.

De bildskärmar har Z10 vid 4. 2 inches och HTC One 4. 8 inches

Den Z10 arbetar med en 1. 5 GHz dual core processor och HTC One med en 1. 7 GHz Quadcore processor