Skillnaden mellan Apple iPhone 4 och Motorola Droid XApple iPhone 4 vs Motorola Droid X

IPhone 4 och Droid X är mycket lika när det gäller att specs men det finns subtila skillnader mellan dem, vilket kan svajar en över den andra. Den viktigaste skillnaden är förmodligen operativsystemet. IPhone 4 pinnar med Apple iOS medan Droid X använder Google 's Android. Apparna för båda är inte användbar på den andra så om du gillar en iPhone app, är det bästa du kan göra leta efter en Android-app som gör samma sak.

Med hårdvaran, börjar vi med skärmar. Även om både enheten använder en kapacitiv multi-touch-skärm, är det av Droid X betydligt större än iPhone 's med 0,8 inches. Trots detta, iPhone' har skärm en mycket högre upplösning jämfört med den Droid X. kameran i Droid X är också överlägsen den av iPhone när det kommer till upplösning. Droid X sport en 8 megapixelkamera medan iPhone är endast utrustad med en 5-megapixelkamera. Men båda kamerorna kan spela in HD-video.

iPhone-modeller har en fast mängd minne av antingen 16GB eller 32GB. I jämförelse, endast Droid X har 8 GB internt minne, men kommer med en 16 GB minneskort. Detta är ännu utbyggbart till 32 GB för totalt 40GB. Batteriet i iPhone är också i samma tillstånd. Det är interna och kan inte bytas ut av användaren. Droid X 'batteri är utbytbart och du kan även välja att byta ut sitt lager batteri med erbjudanden från tredje part med högre kapacitet.Slutligen är iPhone endast kompatibel med GSM-nät medan Droid X fungerar bara med CDMA-nät. IPhone är fortfarande bättre för att resa utanför USA som de flesta delar av världen använder GSM snarare än CDMA.

Sammanfattning:
1. iPhone 4 använder iOS medan Droid X använder Google Android
2. iPhone 4 har en mindre skärm, men med högre upplösning än Droid X
3. iPhone 4 Kameran har en lägre upplösning än den Droid X
4. iPhone 4 har ett fast belopp på minne medan den Droid X är utbyggbart
5. Den iPhone 4 har en inbyggt batteri medan Droid X batteri är utbytbart