Skillnaden mellan iPhone 5 och Galaxy S4iPhone 5 vs Galaxy S4

De två största smartphones som konkurrerar om att ha en bit av marknadsandelen för smartphone konsumenter är iPhone 5 och Samsung Galaxy S4. Dessa två telefoner har varit i en hals och nacke ras med produkter som är innovativa och tilltalande för konsumenterna. Nedan är en grundlig genomgång göras för att bedöma bara vilken av de två telefonerna är överlägsen den andra. Efter en genomgång av skillnaderna mellan de två telefonerna är förhoppningen att du kommer att vara på en bättre plats att göra din slutliga beslutet.

Det första som ses när man tittar på de två telefonerna är den typ av konstruktion som används av telefonen. IPhone 5 utan tvekan kan ta guldet eftersom det är bara fantastisk att hålla och titta på. Det är perfekt utformade för att vara den perfekta telefonen för dig att ha. Galaxy S4 å andra sidan känns fortfarande lite plast och estetik fungerar inte i förmån för telefonen, men att ge kredit där det 'är på grund av, har det skett förbättringar på S3 med avseende på estetik telefonen .

Visningen av iPhone 5 är en 4. 0 tums kapacitiv skärm som har den unika Retina display som har utvecklats av Apple. Denna display kan producera en fantastisk 326 pixlar per tum skapas. S4 å andra sidan har en mycket formaterad 5. 0 tums glasskärm som gör det lättare att producera hög bildkvalitet och även lättare att läsa text. Det är ingen tvekan om att S4 är bättre telefon att titta på filmer med. Skärmen på S4 kan producera en fantastisk 441 pixlar, vilket är väl över 100 pixlar mer än iPhone 5.

På grund av ett användargränssnitt system som har använts av flera olika enheter, finns det ingen tvekan om att iPhone 5 's programvara känns mer bekant, eftersom det är samma program som har använts av iPhone 4, som är föregångaren. användargränssnittet i S4 känns ganska konstigt i motsats till iPhone 5 eftersom det inte är samma programvara som dess föregångare körs på.

Utformningen av S4 UI är stor eftersom det tillåter multitasking där du kan köra flera flikar som du skulle i en vanlig dator. Detta innebär att det vinner denna kategori fällt, eftersom iPhone 5 är inte så bra på multitasking.

Tangentbordet designen i iPhone 5 är mer exakt, oaktat det faktum att Galaxy S4 har den större skärmen mellan de två telefonerna. En sak som är lovvärt i S4 är att det erbjuder en dedikerad antal rad som gör det ganska lätt att ange lösenord.

IPhone 5 kommer med en 8 MP kamera på baksidan medan den främre har en 1. 2 MP kamera, som båda kan spela HDS video. S4 å andra sidan har en fantastisk 13 MP kamera som erbjuder högkvalitativa bilder och videor, med särskild förmåga att ta nattfotografering. Prestandamässigt iPhone 5 har en 1 GB eller RAM och en dualcore 1. 3 GHz processor medan S4 har en 1. 9 GHz quad core-processor med 2 GB eller RAM.Sammanfattning

iPhone 5 har bättre konstruktionsegenskaper än S4

S4 levereras med en 5. 0 tums skärm som ger 441 pixlar per tum

IPhone 5 kommer med en 4. 0 tums skärm som kan producera 326 pixlar per tum

S4 tillåter multitasking medan iPhone 5 inte lätt tillåter multitasking