Skillnaden mellan HDMI Switching och upprepandeHDMI Switching vs Upprepande

När du har kablar, skulle det alltid finnas behov av att ansluta fler än två enheter tillsammans och behovet av att hitta dem längre bort från varandra. Detta är också sant även för HDMI, särskilt med dess snabba utseende på fler och fler enheter på marknaden idag. För att göra allt detta möjligt, skulle du behöva anställa byta och upprepa. Skillnaden mellan dem är att upprepa är möjligt med bara en ingång och en utgång samtidigt som du slår vanligtvis skulle innebära mer än en ingång, utgång, eller båda.

Den vanligaste användningen av hittills upprepa är att utöka räckvidden för HDMI-kablar. För närvarande är HDMI inte nå bortom 15m på grund av förlusten av signalen. En repeater kan nästan fördubbla detta intervall som det tar bara emot signalen och sedan repeterar den på den andra sidan vid en mycket starkare effektnivå. Flera repeaters kan också användas för att utöka räckvidden ytterligare. En switch är i grunden en enhet som låter dig dirigera ingången till utgången. Du kan ha flera källor (spelkonsol, DVD-spelare, kabelbox) men TV: n har bara en HDMI-ingång. En switch kan ha flera ingångar och en utgång, och där du ansluter dem och en väljare som låter dig välja vilken källa skulle visas på TV: n. Det kan också vara tvärtom där du har flera TV-apparater och en ingångskälla.

Även om de flesta människor anser switchar och repeaters som mycket olika enheter, de är ganska lika. En HDMI-switch kan också vara kvalificerad som en HDMI repeater eftersom det fortfarande upprepar signalen på den andra sidan. En repeater med endast en ingång och utgång ger inte möjlighet att välja och anses därför som bara en repeater.Vara inte förväxlas eftersom det finns mekaniska brytare som helt enkelt omdirigera kabelanslutningarna från den ena till den andra, så att signalen till 'passera'. Dessa har inga aktiva komponenter och inte upprepa signalen på något sätt och är således begränsad till den maximala kabellängden HDMI från källan till TV: n.

Sammanfattning:

1. HDMI Switching ger möjlighet att enkelt välja mellan in- och utgående enheter medan upprepa betyder helt enkelt att återutsända signalen
2. Växla används ofta för att ansluta alla HDMI-enheter tillsammans medan upprepa används vanligen för att utöka räckvidden av kabeln
3. En aktiv HDMI-switch är alltid en HDMI repeater medan en HDMI-repeater inte alltid kan vara en omkopplare