Skillnaden mellan Sony Ericsson Xperia Neo och Sony Ericsson Xperia ArcSony Ericsson Xperia Neo vs Sony Ericsson Xperia Arc

Xperia Neo och Xperia Arc är två nya tillägg till den mest framgångsrika smartphone raden av Sony Ericsson. Dessa är high-end erbjudanden som erbjuder de bästa funktionerna men till ett högre pris. Den huvudsakliga skillnaden mellan dessa två telefoner är storleken på sina skärmar. Arc har en enorm 4. 2 tums skärm medan Neo har en mer rimlig 3. 7 tums skärm. Bortsett från skillnaden i storlek, dessa två skärmar är praktiskt taget identiska.

Som du kanske redan har väntat är Xperia Arc högre och bredare än Xperia Neo; bara för att rymma den större skärmen. Vad du kan inte förvänta sig är det faktum att Xperia Arc är mycket tunnare än Xperia Neo; medan Neo är 13mm tjock, är Arc endast 8. 7mm tjock. Så om du gillar stora skärmar men vill inte fickan bula som ofta förknippas med det, passar Arc rätt i dina kriterier.

En fördel som Neo har över Arc är dess framåtvänd kamera. Den framåtvänd kamera kan också ta bilder, men dess huvudsakliga funktion är för videosamtal. Arc saknar en framåtvänd kamera, så videosamtal är uteslutet. För Arc, har det extra minne; inte den typ där du lagrar dina filer, men den typ som används av processorn för att lagra data. Detta kallas RAM och medan Neo har 320MB av den, har Arc 512MB. Mer RAM-minne gör att enheten kan ha fler program som körs samtidigt. Det skulle också göra det möjligt för enheten att utföra smidigt även under belastning.Slutligen, båda telefonerna är ganska bra och endera bör omfatta din smartphone behov. Det är värt att notera dock att Neo är något billigare än Arc; med ca $ 100 eller så. Om du föredrar en mycket större skärm, då Arc är nog bäst för dig. Men om du är bra med Neo 'är mindre skärm, då kan du spara en hel del.

Sammanfattning:

1. Arc har en mycket större skärm än Neo
2. Arc är större men tunnare än Neo
3. Neo har en framåtvänd kamera medan Arc 't
4. Neo har något mindre minne än Arc