Skillnaden mellan Nokia C7 och Nokia N8 Nokia C7 vs Nokia N8

N8 är Nokia 'första telefonen för att funktionen Symbian-3 operativsystem som vid den tiden var den förmodade byte av praktiskt taget gamla S60. Med Nokia och Microsoft tillkännager att framtida Nokia smartphones skulle bära Windows Phone 7, Symbian -3 linje effektivt avslutas, men det bör ändå vara några fler modeller att bära det. C7 är en sådan telefon, och det är främst en budget version av N8 för dem som tror att N8 's prislapp är för hög.

Naturligtvis, med ett billigare pris kommer mindre funktioner, men det finns en fördel med detta: C7 är smalare än N8. C7 vann 't bula så mycket som N8 i fickan, och det ser verkligen slankare. Bortsett från detta och prisskillnaden, det' är allt nedförsbacke härifrån.

Den främsta anledningen till att C7 är tunnare än N8 är avlägsnandet av kameramodulen. Trots att kameran av C7 fortfarande tar vackra bilder, dess 8 megapixel sensor och Fixfokus bara don 't jämföra med 12 megapixel sensor och specialiserad autofokusobjektiv på N8. C7 fortfarande kvar möjligheten att spela in 720p video, men så finns det fortfarande en hel del du kan göra med det, även om det 'är inte i nivå med N8.

Minnet har också skurits ned i hälften i C7. Snarare än den 16 GB lagringskapaciteten hos den N8, endast C7 har 8 GB. Inga problem, dock. Om du max det, kan du bara pop ett microSD-kort upp till 32 GB extra lagringsutrymme. En annan förlorade funktion är HDMI-porten. Med det kan du strömma HD-video från N8 direkt till din HDTV eller andra HD-kompatibla enheter. C7 blir bara en vanlig TV-ut så att du kan strömma HD-video.Slutligen spelar C7 't har solid känsla och elegant utseende uppnås genom N8 med sin aluminiumkaross. C7 använder plast som är typiska för de flesta andra telefoner på marknaden.

Sammanfattning:

1. C7 är budgeten version av N8.
2. C7 är tunnare än den N8.
3. C7 't har den överlägsna kameran i N8.
4. C7 har halv minnet av N8.
5. C7 spelar 't har HDMI-porten på N8.