Skillnaden mellan Apple iPhone 4S och iPhone 3GSApple iPhone 4S vs iPhone 3GS

I stället för den efterlängtade iPhone 5, beslöt Apple att vara lite konservativ och släppt en modifierad version av iPhone 4 kallas iPhone 4S. Detta är ganska lik när iPhone 3G följdes av iPhone 3GS, men det finns många skillnader mellan iPhone 4S och iPhone 3GS. Den största skillnaden mellan iPhone 4S och iPhone 3GS är att den förstnämnda är faktiskt en värld telefon. Det finns för närvarande två standard som används i världen idag, GSM och CDMA. 3GS kommer antingen version och ISN 't kompatibel med båda. Däremot har iPhone 4S hårdvaran för båda och kan användas var som helst i världen.

En annan stor skillnad mellan iPhone 4S och iPhone 3GS är hårdvaran under huven. IPhone 3GS hade en mycket anemisk 600 Mhz processor i kombination med bara 256 MB RAM. Detta förbleknar i jämförelse när man betänker att iPhone 4S har dubbelt så mycket minne och en dual core processor klockad till 1GHz. GPU av iPhone 4S är också betydligt bättre. WiFi radio av iPhone 4S har också förbättrats genom en bit. Medan iPhone 3GS är kompatibel med 802. 11b / g, iPhone 4S lägger 802. 11n till mixen.

Ett annat område där iPhone 4S visar stor förbättring jämfört med iPhone 3GS är kameran. Från 3. 15 megapixlar i den senare, iPhone 4S har en 8 megapixel kamera; den högsta sensorupplösning hittills någon iPhone eller någon Apple-produkt för den delen. Förbättringen avspeglas också i videoinspelning. 4S kan spela på en full 1080p, en avsevärd förbättring av VGA-upplösning av 3GS. Och sedan finns det andra kameran. IPhone 3GS inte hade någon kamera. IPhone 4S bär drygt VGA-kameran i iPhone 4, men är fortfarande bättre än ingenting.Det finns också skillnader som härrör från införandet av den senaste iOS operativsystemet. Men eftersom iPhone 3GS är också uppgraderas till iOS 5, dessa skillnader är mycket minimal i bästa fall.

Sammanfattning:

1. Den iPhone 4S är en världstelefon medan iPhone 3GS är inte
2. Den iPhone 4S har mer kraftfull hårdvara än iPhone 3GS
3. iPhone 4S stöder 802. 11n medan iPhone 3GS inte