Skillnaden mellan Amazon Kindle Fire och Sony Tablet SAmazon Kindle Fire vs Sony Tablet S

Amazon 'Kindle och Sony' Tablet S är två tabletter släpptes ungefär samtidigt med sina respektive tillverkare har väldigt lite erfarenhet av tabletter. De två gick med mycket olika metoder, med Amazon går för avskalad hårdvara medan Sony väljer att gå till en mer fullfjädrad ett. Den största skillnaden mellan Kindle Fire och Tablet S är storleken. Kindle Fire har bara en 7 tums skärm jämfört med den större 9,4 tums skärm av Tablet S. Men Kindle Fire har storlek och vikt på sin sida. Det är mer portabel som du kan lägga den nästan var som helst och mindre tröttande om du håller den även med bara en hand.

Amazon beslutade också att kameror är inte viktigt. Således finns det inga kameror i Kindle Fire. Sony Tablet S, precis som de flesta andra smarpthones har två kameror; en 5 megapixel bakåtvänd kamera, som kan spela in 720p HD-video, och en 0,3 megapixel framsidan kamera för videosamtal. De flesta människor don 't verkligen använda kamerorna i form av tabletter mycket, men om det' s en funktion som du kan 't leva utan, då Kindle Fire är förmodligen inte för dig.

När det gäller anslutningsmöjligheter, de båda har grundläggande WiFi-anslutning och ingen mobil uppkoppling. Men skillnaden mellan Kindle Fire och Tablet S är bristen på Bluetooth i Kindle Fire. Bluetooth-anslutning är bra för att snabbt överföra filer från en enhet till en annan och för att ansluta med tillbehör som trådlösa tangentbord, headset, möss, och många andra.Slutligen är det frågan om minnet. Tablet S har rikliga mängder med modeller med 16GB och 32GB internt minne. Och om du tycker att det saknas, då kan du hålla ett SD-kort för upp till ytterligare 32 GB. Kindle Fire har en mycket konservativ 8 GB minne. Och det inte har en minneskortplats, så du har fastnat med att 8 GB lagringsutrymme.

Sammanfattning:

Tablet S är mycket tyngre och större än Kindle Fire

Tablet S har en större skärm än Kindle Fire

Tablet S har två kameror medan Kindle Fire 't har något

Tablet S har Bluetooth medan Kindle Fire doesnt