Skillnaden mellan LG Thrill 4G och HTC Evo 3DLG Thrill 4G vs HTC Evo 3D

Spänningen 4G från LG och Evo 3D från Samsung är två mycket liknande telefoner som betonar samma funktion. De är nästan identiska med varandra, idrottsliga samma storlek skärmen om än skillnaden i upplösning, och är ungefär av samma storlek och vikt. Den största skillnaden mellan den Thrill 4G och Evo 3D är under huven. Medan Thrill 4G sport en 1 GHz dual-core processor, är Evo 3D dual-core processor lite snabbare. Kör på klockfrekvenser 1. 2 GHz per kärna.

Hastigheten är mycket viktigt i dessa smarta telefoner som precis som med datorer, finns det nu en kapplöpning mellan hastigheten på enheten och program som kan dra nytta av denna hastighet. Med tanke på att det är inte ovanligt att många människor att ha mer än en app som körs på en gång, mer processorkraft direkt korrelerar till en mjukare upplevelse.

Skillnaden i prestanda breddas ytterligare genom mindre mängd minne som är installerat i Thrill 4G. Det har bara 512 MB RAM jämfört med 1 GB på Evo 3D. RAM är mycket viktigt eftersom det är nödvändigt för applikationer att hålla sina uppgifter medan de kör. RAM kan bli flaskhalsen om du kör flera program som använder upp en hel del minne, som spel.

De dubbla kameror, som är kapabel att fånga 3D-bilder och videoklipp, är tyngdpunkterna i båda telefonerna. Båda är ganska även med 5MP sensorer och nästan identiska videoinspelning kapacitet. Men även i denna aspekt, förvaltar Evo 3D för att få en mycket marginell fördel. Detta är i form av två LED blinkar. Spänningen 4G har endast en enda LED-blixt, som är kapabel att producera en liten mängd ljus. De dubbla LED blinkar i Evo 3D ger gott om ljus för att ta bilder även i mycket mörka miljöer.Den enda positiva sidan av Thrill 4G är att den har 8 GB internt minne. Inte riktigt en hel del, men en hel del mer när man jämför den till 1GB kapacitet Evo 3D. När de flesta av smartphones packar 16 eller 32 GB minne, finns det verkligen ingen logik att dunka en ynka gigabyte till en telefon tänkt att fånga en massa stillbilder och video.

Sammanfattning:

1. Evo 3D har en snabbare processor än Thrill 4G
2. Evo 3D har mer RAM än Thrill 4G
3. Evo 3D har två LED blinkar när Thrill 4G har endast en