Skillnaden mellan Jawbone 2 och Jawbone PrimeKäkben 2 vs. Jawbone Prime

Det ISN 't verkligen mycket att förbättra när det gäller Bluetooth headset, eftersom deras funktion är mycket grundläggande, och nya funktioner är onödigt, om inte ovälkommen. Jawbone Prime är en uppdaterad version av Jawbone 2 Bluetooth-headset från Aliph. Den mest signifikant skillnad mellan de två är den förbättrade brusreducering i käkbenet Prime, som uppnås genom användningen av avancerade DSP-algoritmer. det kan kraftigt minska bullret från vinden, som vid körning i en cabriolet, eller från andra ljudkällor.

Brusreducering funktionerna i Käkben 2 ligger i VAS (Voice Activity Sensorisk) röra vid ansiktet eller kind av användaren. I de fall där VAS inte längre berör användaren 'ansikte är brusreducering förlorade. Aliph lagt Avad (Acoustic Voice Activity Detection) i käkbenet Prime för att förhindra det från att hända. Även om det inte lika bra som när VAS är faktiskt vidrör kinden, det ger användaren en chans att återjustera apparaten utan att avbryta samtalet.

En till synes liten, men väl emot förändring i Jawbone Prime, är den nya utformningen av de öronsnäckor. Det passar nu i örat mycket bättre, och tillåter de flesta användare, dock inte alla, att använda enheten utan ear slingan. Dessa öronsnäckor kan köpas separat och användas med Jawbone 2, men det medför ytterligare kostnader för användaren.

Ny i Jawbone Prime är införandet av Bluetooth 2. 1 profiler. Avsaknaden därav i käkbenet 2 var ett problem för vissa användare. På grund av detta, är Jawbone Prime kapabel att flerpunktanslutningar, och käkben 2 är inte i stånd att redan. Multipoint gör helt enkelt att användaren kan ansluta till två enheter samtidigt, utan att behöva koppla ihop dem när du växlar mellan enheter. Detta innebär att om du har två telefoner, kan du koppla ihop båda telefonerna till din Jawbone Prime, och automatiskt ta emot samtal från antingen telefon via headsetet. Du kan också växla mellan de två telefonerna i farten.

Sammanfattning:1. Jawbone Prime är mycket bättre på brusreducering än Jawbone 2.

2. Jawbone Prime tillägger Acoustic Voice Activity Detection, eller Avad, som inte finns på Jawbone 2.

3. Jawbone Prime kommer med bättre passform örat knoppar jämfört med Jawbone 2.